Kraków, Łódź, Katowice a w zasadzie cała Polska!
Cytat z Merynoska data 27 sierpnia 2020, 20:45Drogie,
Zawsze marzyłam o posiadaniu tak zwanej „paczki” znajomych, z którymi będą łączyć wspólne zainteresowania, przeżycia. Tymczasem, mam wielu znajomych, ale tak jakby każdy „z innej parafii”. Cudownie byłoby chodzić większa grupą na wycieczki, wystawy, poranne śniadania w weekendy. Mam 23 lata i na studiach nie było dane mi stworzyć takiej grupy. Czy znacie miejsca stacjonarne lub online, takie jak SD albo pokrewne, w których można nawiązać ciekawa więź z ludźmi? A może same byście chciały?
Drogie,
Zawsze marzyłam o posiadaniu tak zwanej „paczki” znajomych, z którymi będą łączyć wspólne zainteresowania, przeżycia. Tymczasem, mam wielu znajomych, ale tak jakby każdy „z innej parafii”. Cudownie byłoby chodzić większa grupą na wycieczki, wystawy, poranne śniadania w weekendy. Mam 23 lata i na studiach nie było dane mi stworzyć takiej grupy. Czy znacie miejsca stacjonarne lub online, takie jak SD albo pokrewne, w których można nawiązać ciekawa więź z ludźmi? A może same byście chciały?
Cytat z Klaudia data 12 grudnia 2021, 16:34[Kraków] Czy chciałybyście się spotkać w najbliższym czasie? Co powiecie na spotkanie np. w czwartek lub piątek?
[Kraków] Czy chciałybyście się spotkać w najbliższym czasie? Co powiecie na spotkanie np. w czwartek lub piątek?
Cytat z Klaudia data 22 grudnia 2021, 17:22Bardzo przepraszam. Przegapiłam powiadomienie mejlowe o nowym wpisie w wątku… Może ustaliłybyśmy jakiś termin w styczniu? Jeżeli w grę wchodzą piątki to np. 07.01 albo 14.01?
Bardzo przepraszam. Przegapiłam powiadomienie mejlowe o nowym wpisie w wątku… Może ustaliłybyśmy jakiś termin w styczniu? Jeżeli w grę wchodzą piątki to np. 07.01 albo 14.01?
Cytat z Zuzanna data 22 grudnia 2021, 19:18Także jestem z Krakowa. Jeżeli można, chętnie dołączę do grupy.
Także jestem z Krakowa. Jeżeli można, chętnie dołączę do grupy.
Cytat z annemarie data 22 grudnia 2021, 20:30czy możemy w takim razie stworzyć grupę na jakimś innym komunikatorze ?
tutaj z racji braku powiadomień ciężko być na bieżąco
jeżeli już powstała jakaś grupa to chętnie dołączę
czy możemy w takim razie stworzyć grupę na jakimś innym komunikatorze ?
Cytat z Klaudia data 22 grudnia 2021, 21:34Cytat z annemarie data 22 grudnia 2021, 20:30czy możemy w takim razie stworzyć grupę na jakimś innym komunikatorze ?
Stworzenie grupy na innym komunikatorze to bardzo dobry pomysł. Proponuję WhatsApp.
Cytat z annemarie data 22 grudnia 2021, 20:30czy możemy w takim razie stworzyć grupę na jakimś innym komunikatorze ?
Stworzenie grupy na innym komunikatorze to bardzo dobry pomysł. Proponuję WhatsApp.