lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Tort na urodziny dla córek

mam dwie córki, urodziny dzień po dniu różnica 3 lat . Obiad dla oko 16 osób tylko Ci którzy by przyszli i bez zaproszenia złożyć im życzenia i dać drobny upominek. I mam problem czy tak jak co roku zamawiać 1 tort na pół z różnymi motywami czy jednak dwa mniejsze każdy inny, tak żeby jazda jednak miała swój. nie zrobię dwóch osobnych obiadów żeby kazda miała własne mini przyjęcie urodzinowe, ale może jednak choć ten tort. Z drugiej strony jak później dzielić żeby nie było bo ten to zjadł jej tort a nie mój a ja chciałam żeby zjadła mój.
Wiem głupie pytanie i są większe problemy ale jestem ciekawa opinie jak Wy byście to rozwiązali....
Syn 5 i 3 lata, od zeszłego roku osobne dwa torty, jedna impreza. Tak poprosil starszy rok temu, wybrał też smak swojego, inny niż brata.
Ze smakami , na etapie krojenia pytam najmłodszych o smaki, który mają ochotę dorośli dostosowują się do tego co zostaje 😉 Wasza rola uprzedzić dzieci ze tak jak one nie lubią każdej zupy tak niektórzy nie lubią jakiegoś smaku tortu i mogą wybrać inny niz ktoś oczekuje.
Imprezę organizujemy najczęściej w sali zabaw:
Jest to dla mnie najwygodniejsze.

Cześć! Nie głupie pytanie wcale – zorganizowanie urodzin dla dwóch córek może być naprawdę wyzwaniem. Ja miałbym kilka pomysłów, jak można to rozwiązać. Może warto rozważyć opcję zamówienia dwóch mniejszych tortów, z różnymi motywami, które odpowiadają zainteresowaniom każdej z córek. W ten sposób każda z nich będzie miała coś specjalnie dla siebie. Rozumiem, że może to wiązać się z pewnymi trudnościami w dzieleniu, ale myślę, że można to łatwo rozwiązać. Możesz przygotować małe oznaczenia przy każdym kawałku tortu, aby każdy wiedział, który tort należy do której córki. Dodatkowo, świetnym rozwiązaniem może być użycie https://raszczyk.com.pl/konfigurator-tortow/ Możesz tam stworzyć dwa torty z różnymi motywami, które będą idealnie dopasowane do gustów Twoich córek. To może być wygodniejsze, a efekt końcowy na pewno będzie fantastyczny. Jakie są Wasze myśli na ten temat? Jakie torty mogłyby pasować do Waszych urodzinowych przyjęć?