lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Мій досвід поїздки Харків-Лодзь

Вітаю, форумчани. Хотів би поділитися свіжим досвідом поїздки до Польщі, може комусь стане в нагоді, хто зараз шукає варіанти. Їхав маршрутом Харків - Лодзь, перевізник Просто бас плюс. Чесно кажучи, трохи переживав, бо дорога далека, і хотілося хоч якогось комфорту.

Квиток брав заздалегідь через інтернет, конкретно ось цей рейс https://prostobus.net/reys/avtobus-harkiv-lodz/ - там все просто, забронював і спокійний. Автобус приїхав на посадку вчасно, великий, чистий. Перше, що перевірив - відстань між кріслами. Я хлопець не дрібний, але коліна не впиралися, сидіння відкидалося нормально, і сусіда ззаду я не придавив.

По умовах все гуд: клімат-контроль працював адекватно (не морозив і не було душно), над головою індивідуальне обдува. Що дуже порадувало - наявність розеток 220В під сидіннями. Спокійно зарядив телефон і навіть ноут підключив, фільм подивився. Вай-фай був, ловив стабільно майже всю дорогу.

Окремий респект водіям. Охайні, ввічливі, допомагають з багажем (а у мене була величезна сумка). Зупинялися кожні 3-4 години на нормальних заправках, де можна кави взяти і ноги розім'яти. Туалет в автобусі був, чистий, але я старався на зупинках виходити. Кордон пройшли десь години за 4, тут як пощастить, але водії все організували чітко.

Загалом, доїхав без пригод і болю в спині. Сміливо можу рекомендувати, сервіс на рівні.