Adwokat - Trójmiasto
Cytat z faficzek data 5 września 2025, 08:50Poszukuję adwokata z Trójmiasta, który specjalizuje się w rozwodach z orzekaniem o winie i sprawach dotyczących opieki nad dziećmi – możecie kogoś polecić?
Poszukuję adwokata z Trójmiasta, który specjalizuje się w rozwodach z orzekaniem o winie i sprawach dotyczących opieki nad dziećmi – możecie kogoś polecić?
Cytat z Kleksor data 13 września 2025, 09:01Ja niestety nikogo nie znam z tej okolicy, ale trzymam kciuki za znalezienie konkretnego specjalisty. Takie sprawy nie są proste i wymagają profesjonalnego podejścia.
Ja niestety nikogo nie znam z tej okolicy, ale trzymam kciuki za znalezienie konkretnego specjalisty. Takie sprawy nie są proste i wymagają profesjonalnego podejścia.
Cytat z Bronte data 26 września 2025, 12:44Mecenas Mindykowski zajmuje się sprawami spadkowymi, w tym działem spadku, w Gdańsku i całym Trójmieście. Pomaga zarówno w sprawach sądowych, jak i w negocjacjach między spadkobiercami. Może też doradzić, jeśli pojawiają się kwestie związane z zachowkiem lub długami spadkowymi.
Mecenas Mindykowski zajmuje się sprawami spadkowymi, w tym działem spadku, w Gdańsku i całym Trójmieście. Pomaga zarówno w sprawach sądowych, jak i w negocjacjach między spadkobiercami. Może też doradzić, jeśli pojawiają się kwestie związane z zachowkiem lub długami spadkowymi.