aplikacja dietetyczna z przepisami
Cytat z dobrzanska data 12 kwietnia 2024, 08:57Gotowanie zdrowych posiłków staje się przyjemnością dzięki naszej aplikacji dietetycznej z przepisami! Odkryj nowe smaki i zadbaj o swoje zdrowie w łatwy sposób. Wypróbuj już teraz: Aplikacja dietetyczna z przepisami!
Gotowanie zdrowych posiłków staje się przyjemnością dzięki naszej aplikacji dietetycznej z przepisami! Odkryj nowe smaki i zadbaj o swoje zdrowie w łatwy sposób. Wypróbuj już teraz: Aplikacja dietetyczna z przepisami!
Cytat z Laura09 data 18 marca 2025, 20:23Fajnie wiedzieć, a czy jest tam może przepis na wege bolognese ? Ponieważ, ja chciałabym nieco teraz zmienić nawyki żywieniowe... Dlatego myślę, że taka wege dieta będzie dla mnie idealna. Czy może macie dla mnie też jakieś propozycje na posiłki tego typu?
Fajnie wiedzieć, a czy jest tam może przepis na wege bolognese ? Ponieważ, ja chciałabym nieco teraz zmienić nawyki żywieniowe... Dlatego myślę, że taka wege dieta będzie dla mnie idealna. Czy może macie dla mnie też jakieś propozycje na posiłki tego typu?
Cytat z Nataleczka1987 data 24 czerwca 2025, 14:12Wege bolognese to świetny pomysł na zdrowy i sycący posiłek – możesz przygotować je np. z czerwonej soczewicy i passaty pomidorowej. Wystarczy podsmażyć cebulę, czosnek, dodać warzywa, soczewicę i przyprawy, a całość dusić przez kilkanaście minut. Taki sos idealnie pasuje do makaronu pełnoziarnistego lub warzywnego. Jeśli chcesz, mogę polecić więcej prostych i smacznych przepisów wege. Warto też pomyśleć o diecie św Hildegardy https://www.sklephildegarda.pl/pl/n/21
Wege bolognese to świetny pomysł na zdrowy i sycący posiłek – możesz przygotować je np. z czerwonej soczewicy i passaty pomidorowej. Wystarczy podsmażyć cebulę, czosnek, dodać warzywa, soczewicę i przyprawy, a całość dusić przez kilkanaście minut. Taki sos idealnie pasuje do makaronu pełnoziarnistego lub warzywnego. Jeśli chcesz, mogę polecić więcej prostych i smacznych przepisów wege. Warto też pomyśleć o diecie św Hildegardy https://www.sklephildegarda.pl/pl/n/21