lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

audyt energetyczny

Z własnego doświadczenia jeśli chodzi o usługi związane z rynkiem energetycznym mogę Wam polecić firmę https://www.twoj-audyt.pl/ W zakresie oferowanych przez nich usług są m.in. audyty energetyczne, świadectwa energetyczne oraz inne opracowania energetyczne. Kompleksowe usługi świadczą zawsze na najwyższym poziomie co potwierdzają choćby ich liczne rekomendacje. Skorzystanie z ich pomocy pozwoli Wam nie tylko efektywnie zarządzać zużyciem energii ale również obniżyć koszty ogrzewania oraz zdobyć finansowe wsparcie na termomodernizację. Koniecznie się z nimi skontaktujcie. To profesjonaliści

W ostatnim czasie miałem sposobność przejść przez audyt energetyczny mojego domu i muszę stwierdzić, że było to bardzo ciekawe doświadczenie. Na wstępie byłem nieco wątpiący, gdyż wydawało mi się, że wszystko jest u mnie w porządku, ale szybko okazało się, że mam dużo do poprawy, zwłaszcza jeżeli chodzi o izolację poddasza i szczelność okien.  Audyt energetyczny Gdynia pozwolił mi lepiej zrozumieć kondycje mojego budynku – wskazał obszary największych strat ciepła oraz podał konkretne zalecenia, jak je ograniczyć przy umiarkowanych nakładach. Aktualnie wprowadzam zmiany i liczę, że w nadchodzącym sezonie zobaczę wyraźne oszczędności na ogrzewaniu.

W mojej opinii iso 50001 to po prostu sposób na bardziej odpowiedzialne podejście do energii. Nie chodzi o to, żeby wszystko było idealne, tylko żeby stale monitorować, uczyć się i wprowadzać drobne ulepszenia. To daje lepsze wyniki z roku na rok.