lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Białe listwy przypodłogowe

Białe listwy przypodłogowe- mogę prosić o opinie? Czy widać bardzo kurz? I czy pasują do paneli bielony dąb? Może macie zdjęcia

Ja mam białe listwy plastikowe i jestem zadowolona. Panele dąb sedanski. Kurz widać ale wystarczy odkurzacz. Jeżeli na szarych czy brazowych listwach go nie widać to nie znaczy że go tam nie ma. Wystarczy posprzątać 😉 . Wcześniej miałam brązowe i nie wróciłabym do nich... No i zdecydowanie nie wróciłabym do listew wykonanych z plastiku. Nie wygladają dobrze, poza tym miałam problem z narożnikami, wiecznioe odpadały. Nie wiem czy był to wynik kiepskiego montazu w moim mieszkaniu czy jest to specyfika takich listew ale mnie doprowadzało to do szewskiej pasji.

Zerknij sobie poza tym na listwy przypodłogowe w Leroy Merlin - znajdziesz tam wszystkie rodzaje i ze znanych mi marketów budowlanych, to mam wrażenie, ze właśnie tam mają najlepsze promocje na wykończenie do mieszkania. Poza tym jest możliwość przywiezienia takich listew do domu, tak więc nie będziesz musiałą się z tym bujać.

Ja mam białą listwę przypodłogową. Wszystko pięknie ładnie wygląda, tylko jest jedno ale. ... bardzo się brudzi niestety. Jakbym miała jeszcze raz remontować mieszkanie, to troszke inaczej bym to wszystko zorganizowała.  Tak samo do kuchni też bym wzięła jakąś porządną lampę led jak tutaj https://area-led.eu/pol_m_Oswietlenie-przemyslowe_Lampy-High-Bay-UFO-207.html Coś na ten styl, oczywiście nie z taką mocą, bo to jest lampa przemysłowa 🙂

Szczerze mogę Wam polecić bardzo atrakcyjną ofertę wysokiej klasy laminowanych paneli podłogowych, podłóg drewnianych oraz akcesorii około-podłogowych jaką posiada sklep https://podlogi24.net/ Rozbudowany asortyment pozwoli Wam znaleźć produkty zgodne z Waszymi wymaganiami bez względu na styl aranżacji. Ich oferta obejmuje m.in. panele, panele winylowe, podkłady listwy, sztukaterię, podłogi drewniane, posadzki kleje i wiele więcej. Możecie być pewni że zamówiony u nich towar to gwarancja wysokiej jakości wykonania. Dodatkowo ich ceny są bardzo konkurencyjne.