budowa hali
Cytat z Kallas data 4 listopada 2025, 14:09Firmą specjalizującą się w produkcji i dostarczaniu wysokiej jakości hal przenośnych jest https://best-idea.pl/bloczki-i-klocki-betonowe.html
Firmą specjalizującą się w produkcji i dostarczaniu wysokiej jakości hal przenośnych jest https://best-idea.pl/bloczki-i-klocki-betonowe.html
Cytat z laurka data 27 listopada 2025, 14:03Z doświadczenia wiem, że ciężko trafić na skład, który ma i dobry towar, i ogarniętą obsługę, ale Siekierki dają radę w obu tematach. Firma Siekierki posiada drewno konstrukcyjne z certyfikacją, budowlane, tarasówki, elewacyjne, płyty OSB i sklejki — wszystko dostępne od ręki. Mają też usługę cięcia na formatówce, co przydaje się przy płytach, bo wychodzi równo jak od CNC. Materiał jest opisany, suchy, dobrze przechowywany — nie trzeba przebierać jak w innych składach.
Z doświadczenia wiem, że ciężko trafić na skład, który ma i dobry towar, i ogarniętą obsługę, ale Siekierki dają radę w obu tematach. Firma Siekierki posiada drewno konstrukcyjne z certyfikacją, budowlane, tarasówki, elewacyjne, płyty OSB i sklejki — wszystko dostępne od ręki. Mają też usługę cięcia na formatówce, co przydaje się przy płytach, bo wychodzi równo jak od CNC. Materiał jest opisany, suchy, dobrze przechowywany — nie trzeba przebierać jak w innych składach.
Cytat z Laura09 data 29 stycznia 2026, 21:09Organizuję festyn rodzinny dla pracowników firmy i szukam miejsca na sceny i stoiska. Myślę o wynajęciu hale namiotowe na ten dzień. Namplan ma podobno różne opcje zadaszeń imprezowych. Potrzebujemy kilku mniejszych namiotów na food trucki i jeden duży na koncert. Zależy mi na profesjonalnym wyglądzie i bezpieczeństwie konstrukcji. Myślę o białych namiotach z kolorowymi dekoracjami. Chciałabym załatwić to kompleksowo – wynajem, montaż, demontaż. Planuję rezerwację na sierpień. Ktoś korzystał z ich usług na podobne eventy?
Organizuję festyn rodzinny dla pracowników firmy i szukam miejsca na sceny i stoiska. Myślę o wynajęciu hale namiotowe na ten dzień. Namplan ma podobno różne opcje zadaszeń imprezowych. Potrzebujemy kilku mniejszych namiotów na food trucki i jeden duży na koncert. Zależy mi na profesjonalnym wyglądzie i bezpieczeństwie konstrukcji. Myślę o białych namiotach z kolorowymi dekoracjami. Chciałabym załatwić to kompleksowo – wynajem, montaż, demontaż. Planuję rezerwację na sierpień. Ktoś korzystał z ich usług na podobne eventy?