Buty męskie ślubne na większą stopę
Cytat z Natalia Brz data 16 sierpnia 2021, 12:14Mój nosi 48 zawsze (nie zauważyłam, żeby była jakaś różnica przy sportowych), więc nie wiem, czy Ci to pomoże. Buty ślubne kupilismy w Klasyczne buty ślubne (od niedawna mają takie duże numery, przynajmniej w ich sklepie internetowym), wcześniej wchodzilismy tylko do Deichmanna... Tylko że zawsze najpierw szukamy butów z naklejka XXL, a potem dopiero decydujemy spośród dostepnych modeli.
Postawiliśmy na klasyczne oxfordy w kolorze ciemnego brązu. Tak aby mógł chodzić w nich również po ślubie 🙂
Mój nosi 48 zawsze (nie zauważyłam, żeby była jakaś różnica przy sportowych), więc nie wiem, czy Ci to pomoże. Buty ślubne kupilismy w Klasyczne buty ślubne (od niedawna mają takie duże numery, przynajmniej w ich sklepie internetowym), wcześniej wchodzilismy tylko do Deichmanna... Tylko że zawsze najpierw szukamy butów z naklejka XXL, a potem dopiero decydujemy spośród dostepnych modeli.
Postawiliśmy na klasyczne oxfordy w kolorze ciemnego brązu. Tak aby mógł chodzić w nich również po ślubie 🙂