lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Buty na ślub i wesele

Jakie są modne oraz stylowe buty na ślub i wesele?

Jakie mieliscie?

Sama zastanawiałam się czy wybrać buty kryte czy moze jednak odkryte. Zdecydowałam sie na te drugie z uwagi na to, ze brałam ślub w gorący dzień, nie wyobrazałam sobie wyjscia w butach zakrytych. Nie miałam na nogach rajstop i w sandałkach dzięki temu stopa wyglądala bardzo dobrze ( nie łaczy się nigdy butow odkrytych z sandałkami).

Wszystko tak wiec zależne jest tutaj od pory roku w jakiej bierzesz ślub 🙂 https://suzana.pl/blog/czas-na-efektowne-sandaly-na-obcasie.html

Mam wrażenie, że osoby spamujące ostatnio na tym forum, w ogóle nie zapoznały się z treścią bloga... To naprawdę nie jest miejsce na takie praktyki.

Cytat z Dama Pik data 6 października 2020, 13:43

Mam wrażenie, że osoby spamujące ostatnio na tym forum, w ogóle nie zapoznały się z treścią bloga... To naprawdę nie jest miejsce na takie praktyki.

Mam wrażenie, że to jedna osoba, posty brzmią dość podobnie do siebie...

Marta M. has reacted to this post.
Marta M.
Cytat z Bloodorange data 6 października 2020, 19:25
Cytat z Dama Pik data 6 października 2020, 13:43

Mam wrażenie, że to jedna osoba, posty brzmią dość podobnie do siebie...

Zapewne. I mało subtelne te praktyki, a ogromnie irytujące, bo obecnie trzeba „wyłuskiwać” nieliczne normalne, wartościowe posty z „góry kompostu” tych spamowych, zupełnie nieprzystających do stylu i tematyki bloga. Pozostaje mieć nadzieję, że ktoś, kto płaci za tę propagandę, zrezygnuje z subskrybcji Sztuki Wyboru, „ostatniego bastionu” chroniącego tych z nas, którzy nie chcą czytać takiej właśnie papki informacyjnej, jak niemal wszędzie indziej w sieci. Trzymajmy kciuki.