lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Co najlepsze na miękkie paznokcie?

Babeczki co polecacie na paznokcie miękkie jak papier? Wcześniej mi się strasznie rozdwajały ale zaczęłam je przedłużać i stały się bardzo miękkie, czy to wina właśnie żeli? Można je jakoś odratować? Z góry dziękuję za odpowiedzi!

Bardzo polecam zestaw do manicure japońskiego p.Shine. Oprócz tego dieta zawierająca kluczowe minerały oraz kolagen.

Szczerze to jak papier nie stosuj odrazy odżywek tylko olejek rycynowy daj na paznokcie i pocieraj aż takie ciepło poczujesz przez tydzień ok potem dopiero odżywka typu Eveline 8w1 jak chcesz chociaż trochę pomalować ale rekomenduje ci olejek wcierać codziennie 😉

NO i polecam przestawienie się z żeli na manicure hybrydowy, który mi osobiscie bardzo wzmocnił płytkę. Jeśli odpowiednio zdejmujesz paznokcie, to taki manicure Ci ich nie uszkodzi.

https://provocater.pl/pl/blog

Na blogu jest opisane, jak malowac.

Hej wszystkim! Ostatnio interesuję się robieniem paznokci i rozważam zakup manicure tytanowy zestaw startowy. Zastanawiam się, czy na początek lepiej inwestować w ten rodzaj manicure, czy jednak lepiej zacząć od tradycyjnych hybryd? Czy ktoś z Was zaczynał od tytanu? Jakie są wasze opinie o zestawach startowych?