Co polecicie zobaczyć w Krakowie?
Cytat z Natalia Brz data 26 września 2022, 08:18Wybieram się do Krakowa (pociągiem) byłam już kiedyś. Rynek już widziałam i okolice. Co warto jeszcze zobaczyć w Krakowie? Gdzie można zjeść smacznie i nie za miliony, jakie puby polecacie?
Wybieram się do Krakowa (pociągiem) byłam już kiedyś. Rynek już widziałam i okolice. Co warto jeszcze zobaczyć w Krakowie? Gdzie można zjeść smacznie i nie za miliony, jakie puby polecacie?
Cytat z Klaudynka data 27 września 2022, 10:30Polecam na śniadanie do Rannego Ptaszka, na ramen do Ramen People, na pyszne azjatyckie żarcie z widokiem + muzeum w dodatku polecam Manggha, na wieczorne wyjście (drinki, jedzonko) - wszystkie lokale na Nadwiślańskiej + spacer kładką Bernatka na Kazimierz. pospacerować polecam parki, kopce i długi spacer wzdłuż Wisły. ceny w lokalach możesz sprawdzić online, piwo znajdziesz i za 8 i za 18zł. ogólnie Kazimierz/Podgórze > Rynek 😉
https://cracowcitybreakers.pl/wycieczki/
Polecam też wycieczki z przewodnikiem w Krakowie tutaj - dowiesz się wielu ciekawych rzeczy o mieście.
Polecam na śniadanie do Rannego Ptaszka, na ramen do Ramen People, na pyszne azjatyckie żarcie z widokiem + muzeum w dodatku polecam Manggha, na wieczorne wyjście (drinki, jedzonko) - wszystkie lokale na Nadwiślańskiej + spacer kładką Bernatka na Kazimierz. pospacerować polecam parki, kopce i długi spacer wzdłuż Wisły. ceny w lokalach możesz sprawdzić online, piwo znajdziesz i za 8 i za 18zł. ogólnie Kazimierz/Podgórze > Rynek 😉
https://cracowcitybreakers.pl/wycieczki/
Polecam też wycieczki z przewodnikiem w Krakowie tutaj - dowiesz się wielu ciekawych rzeczy o mieście.
Cytat z kasiowa data 12 stycznia 2023, 14:46warto zwiedzić nie tylko Kraków, okolice też są super, na przykład Wiśnicz czy Tyniec albo Wieliczka
warto zwiedzić nie tylko Kraków, okolice też są super, na przykład Wiśnicz czy Tyniec albo Wieliczka
Cytat z kamcia data 19 stycznia 2023, 08:09Zgadzam się, poza samym Krakowem warto też zwiedzić okolice a do tego najlepiej wynająć samochód więc Wynajem samochodów Kraków bardzo się tu przyda.
Zgadzam się, poza samym Krakowem warto też zwiedzić okolice a do tego najlepiej wynająć samochód więc Wynajem samochodów Kraków bardzo się tu przyda.