Nawigacja po forum
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

Co zrobić gdy formularz wejścia na konto nie reaguje

Dobry wieczór. Mam dziwny problem techniczny na moim komputerze domowym. Wpisuję poprawny adres poczty oraz hasło, klikam przycisk zatwierdzenia, strona na moment robi się biała, po czym ponownie wraca do pustego formularza logowania bez żadnego komunikatu o błędnym haśle. Próbowałem kilka razy i ciągle dzieje się to samo. Czy serwery mają jakąś awarię techniczną, czy problem leży po stronie mojego sprzętu? Jak mogę bezpiecznie dostać się do mojego salda?

Nie musisz się martwić o swoje konto ani o stan środków, bo ten problem to klasyczny konflikt w pamięci podręcznej przeglądarki internetowej. Kiedy standardowe logowanie do Twindor zaczyna zawodzić i strona tylko miga, oznacza to zazwyczaj, że stare pliki cookies gryzą się z nowymi zabezpieczeniami wdrożonymi na serwerze. Najszybszym rozwiązaniem jest wejście w ustawienia przeglądarki i wyczyszczenie całej pamięci podręcznej oraz ciasteczek dla tej konkretnej witryny. Alternatywnie możesz po prostu otworzyć stronę w nowym oknie incognito albo skorzystać z innej przeglądarki, na przykład Firefoxa zamiast Chrome. Twoje środki finansowe, postępy oraz historia gier spoczywają bezpiecznie w głównej bazie danych, więc nic nie zginęło. Jeśli po wyczyszczeniu plików problem nadal występuje, zresetuj domowy router lub połącz się przez internet z telefonu, co pozwoli odświeżyć trasę połączenia z serwerem i bez trudu wejść do profilu.