Czarna armatura w łazience
Cytat z Renata data 2 marca 2021, 11:56Dlaczego miałaby się nie sprawdzić? Patrzymy przede wszystkim na firmę i jakość głowic (ceramiczne).
Dlaczego miałaby się nie sprawdzić? Patrzymy przede wszystkim na firmę i jakość głowic (ceramiczne).
Cytat z Urbike data 5 marca 2021, 11:32Mamy 1 łazienkę z czarna podłoga i czarno białymi płytkami na ścianie i nie zmieniłabym na inne. Jest bardzo elegancka wiadomo kosztem sprzątania (tragedii nie ma )
W drugiej łazience do białych płytek mamy armaturę czarna jest extra trzeba dbać i cieszyć się estetyka.
Moim zdaniem dramatu z czyszczeniem nie ma i jeśli Ci się naprawdę podoba to bierz 🙂Poczytaj sobie równiez o tym jaka powinna być wysokość odpływu umywalki. Na stronie jest kilka informacji.
Mamy 1 łazienkę z czarna podłoga i czarno białymi płytkami na ścianie i nie zmieniłabym na inne. Jest bardzo elegancka wiadomo kosztem sprzątania (tragedii nie ma )
W drugiej łazience do białych płytek mamy armaturę czarna jest extra trzeba dbać i cieszyć się estetyka.
Moim zdaniem dramatu z czyszczeniem nie ma i jeśli Ci się naprawdę podoba to bierz 🙂
Poczytaj sobie równiez o tym jaka powinna być wysokość odpływu umywalki. Na stronie jest kilka informacji.
Cytat z Natalia Brz data 21 lipca 2022, 14:03Cytat z Klaudynka data 2 marca 2021, 10:31Jak się sprawdza czarna armatura w łazience? Polecacie czy odradzacie?
Sama obecnie mam czarną armaturę w łazience i u mnie się sprawdza. Jakby człowiek patrzył ciągle na to czy coś jest łatwe w utrzymaniu ,to na nic by się nie zdecydował. Ja na dole mam srebrną armaturę, a na górze czarny brodzik ,czarną umywalkę i czarną armaturę. Nie ma dla mnie większej różnicy w utrzymaniu czystości. Rób to, co Tobie się podoba ,żeby później nie żałować. I dodam, ze nie mam zmiękczacza wody, mam twardą wode i to nie przeszkadza.
Aktualnie cena takiej armatury nie jest wysoka - można znaleźć wiele tańszych marek, z uwagi na to, ze kolor jest modny i tak szybko pewnie z mody już nie wyjdzie.
Oczywiście dobrze jset dopasować odpowiednie płytki: https://www.tubadzin.pl/ Zerknij sobie szczególnie na stronę Tubądzina.
Cytat z Klaudynka data 2 marca 2021, 10:31Jak się sprawdza czarna armatura w łazience? Polecacie czy odradzacie?
Sama obecnie mam czarną armaturę w łazience i u mnie się sprawdza. Jakby człowiek patrzył ciągle na to czy coś jest łatwe w utrzymaniu ,to na nic by się nie zdecydował. Ja na dole mam srebrną armaturę, a na górze czarny brodzik ,czarną umywalkę i czarną armaturę. Nie ma dla mnie większej różnicy w utrzymaniu czystości. Rób to, co Tobie się podoba ,żeby później nie żałować. I dodam, ze nie mam zmiękczacza wody, mam twardą wode i to nie przeszkadza.
Aktualnie cena takiej armatury nie jest wysoka - można znaleźć wiele tańszych marek, z uwagi na to, ze kolor jest modny i tak szybko pewnie z mody już nie wyjdzie.
Oczywiście dobrze jset dopasować odpowiednie płytki: https://www.tubadzin.pl/ Zerknij sobie szczególnie na stronę Tubądzina.