Czy czysta CS 1.6 jest popularna w Polsce?
Cytat z KorreCol data 7 stycznia 2026, 06:12Cześć wszystkim! Już dawno temu przeprowadziłem się z Polski bliżej mojego brata, ponieważ trudno nam jest być daleko od siebie. Rozumiecie, jesteśmy bliźniakami i łączy nas szczególna więź duchowa. Często gramy w CS 2 i praktycznie w każdej rozgrywce spotykamy Polaków. Zaciekawiło mnie, czy czysta wersja CS 1.6 jest równie popularna w Polsce?
Cześć wszystkim! Już dawno temu przeprowadziłem się z Polski bliżej mojego brata, ponieważ trudno nam jest być daleko od siebie. Rozumiecie, jesteśmy bliźniakami i łączy nas szczególna więź duchowa. Często gramy w CS 2 i praktycznie w każdej rozgrywce spotykamy Polaków. Zaciekawiło mnie, czy czysta wersja CS 1.6 jest równie popularna w Polsce?
Cytat z AdrtianEn data 7 stycznia 2026, 06:28Mam podobną historię z moją młodszą siostrą, ponieważ długo prosiłem rodziców o nią. Nie widujemy się często, ale dzięki temu nasze spotkania są jeszcze przyjemniejsze. Na Nowy Rok poprosiła mnie, żeby Pobierz Counter-Strike 1.6, a ja akurat miałem w historii stronę Csget, na której jest czysta wersja. Uznałem, że lepiej będzie, jeśli zacznie od klasycznej wersji bez dodatkowych modów, żeby nic jej nie przeszkadzało i mogła się skupić na samej grze. Teraz gramy na odległość, ale bawimy się nie mniej dobrze niż wtedy, gdy byliśmy blisko siebie.
Mam podobną historię z moją młodszą siostrą, ponieważ długo prosiłem rodziców o nią. Nie widujemy się często, ale dzięki temu nasze spotkania są jeszcze przyjemniejsze. Na Nowy Rok poprosiła mnie, żeby Pobierz Counter-Strike 1.6, a ja akurat miałem w historii stronę Csget, na której jest czysta wersja. Uznałem, że lepiej będzie, jeśli zacznie od klasycznej wersji bez dodatkowych modów, żeby nic jej nie przeszkadzało i mogła się skupić na samej grze. Teraz gramy na odległość, ale bawimy się nie mniej dobrze niż wtedy, gdy byliśmy blisko siebie.
Cytat z Stan Darsh data 30 kwietnia 2026, 11:01Powiem tak — czysta wersja CS 1.6 w Polsce nadal ma swoją sporą społeczność, szczególnie wśród osób, które wolą klasyczną rozgrywkę bez zbędnych dodatków. Na publicznych serwerach wciąż można spotkać wielu Polaków, zwłaszcza wieczorami. Jeśli ktoś chce po prostu wrócić do tej starej, dobrej atmosfery, to najlepiej sięgnąć po wersję jak najbardziej zbliżoną do oryginału. Ja też ostatnio do tego wróciłem i działa to dokładnie tak, jak kiedyś — szybkie rundy, dobra komunikacja i zero zbędnych rozpraszaczy. Jakbyś chciał sprawdzić samemu, to możesz tam po prostu pobrać Counter-Strike 1.6 i zobaczyć, jak to wygląda obecnie. W praktyce nadal daje tyle samo frajdy co lata temu
Powiem tak — czysta wersja CS 1.6 w Polsce nadal ma swoją sporą społeczność, szczególnie wśród osób, które wolą klasyczną rozgrywkę bez zbędnych dodatków. Na publicznych serwerach wciąż można spotkać wielu Polaków, zwłaszcza wieczorami. Jeśli ktoś chce po prostu wrócić do tej starej, dobrej atmosfery, to najlepiej sięgnąć po wersję jak najbardziej zbliżoną do oryginału. Ja też ostatnio do tego wróciłem i działa to dokładnie tak, jak kiedyś — szybkie rundy, dobra komunikacja i zero zbędnych rozpraszaczy. Jakbyś chciał sprawdzić samemu, to możesz tam po prostu pobrać Counter-Strike 1.6 i zobaczyć, jak to wygląda obecnie. W praktyce nadal daje tyle samo frajdy co lata temu