Czy kupujecie droższe sandały
Cytat z Natalia Brz data 27 maja 2021, 10:59Pomóżcie mi. Zastanawiam się nad zakupem sandałów, spodobały mi się jedne za 300zł w Massimo. O ile przy innych butach nie mam oporów wydać więcej, to zastanawiam się czy cena 300zł za sandały jest odpowiednia. Kupujecie drogie sandały? Sprawdzają Wam się? Ile sezonów przeżywają?
Pomóżcie mi. Zastanawiam się nad zakupem sandałów, spodobały mi się jedne za 300zł w Massimo. O ile przy innych butach nie mam oporów wydać więcej, to zastanawiam się czy cena 300zł za sandały jest odpowiednia. Kupujecie drogie sandały? Sprawdzają Wam się? Ile sezonów przeżywają?
Cytat z jagnatka data 27 maja 2021, 11:42Może ja miałam pechowy zakup, ale kupiłam baleriny, czarne, skórzane, w Massimo i po dwóch miesiącach jeden z butów wyglądał jakby przeżył wojnę. Zareklamowałam, za pierwszym razem odrzucona reklamacja ze względu na "naturalne zużycia się obuwia" - ehm, jednego, drugi nówka sztuka. Dopiero po odwołaniu moja reklamacja została pozytywnie rozpatrzona. Polecam bardziej zajrzeć sobie do sklepu Suzana, znajdziesz tam buty od wielu dobrych polskich producentów i w korzystniejszej cenie.
https://www.anqelique.pl/2021/05/must-have-w-sezonie-wiosenno-letnim.html
Może ja miałam pechowy zakup, ale kupiłam baleriny, czarne, skórzane, w Massimo i po dwóch miesiącach jeden z butów wyglądał jakby przeżył wojnę. Zareklamowałam, za pierwszym razem odrzucona reklamacja ze względu na "naturalne zużycia się obuwia" - ehm, jednego, drugi nówka sztuka. Dopiero po odwołaniu moja reklamacja została pozytywnie rozpatrzona. Polecam bardziej zajrzeć sobie do sklepu Suzana, znajdziesz tam buty od wielu dobrych polskich producentów i w korzystniejszej cenie.
https://www.anqelique.pl/2021/05/must-have-w-sezonie-wiosenno-letnim.html
Cytat z Karolina R. data 27 maja 2021, 17:33Nie oszczędzam na butach na sezon jesień-zima więc na te na sezon wiosenno- letni również nie żałuję pieniędzy i kupuję tylko porządne skórzane. Komfort dla stopy jest zdecydowanie wyższy niż przy tanich butach z innych tworzyw. Swoje sandały z ryłko mam już 4 lata i dalej dobrze wyglądają i nic się z nimi złego nie działo.
Nie oszczędzam na butach na sezon jesień-zima więc na te na sezon wiosenno- letni również nie żałuję pieniędzy i kupuję tylko porządne skórzane. Komfort dla stopy jest zdecydowanie wyższy niż przy tanich butach z innych tworzyw. Swoje sandały z ryłko mam już 4 lata i dalej dobrze wyglądają i nic się z nimi złego nie działo.
Cytat z Renata data 28 maja 2021, 02:56Cytat z Natalia Brz data 27 maja 2021, 10:59Pomóżcie mi. Zastanawiam się nad zakupem sandałów, spodobały mi się jedne za 300zł w Massimo. O ile przy innych butach nie mam oporów wydać więcej, to zastanawiam się czy cena 300zł za sandały jest odpowiednia. Kupujecie drogie sandały? Sprawdzają Wam się? Ile sezonów przeżywają?
Zawsze opłaca się zainwestować w buty dobre jakościowo. Natomiast często bywają buty drogie i słabe, trzeba uważać. Mam skórzane sandały firmy Caprice, wprawdzie nie używam ich na co dzień ale dość często, są na obcasie i mają drobne paseczki okalające śródstopie, fason w typie butów do tańca Mam je już 8 lat i wyglądają jak nowe. Zainwestowałam w poduszeczki żelowe, dzięki czemu wkładka nie niszczy się. Również mam dobre doświadczenie z firmą Ryłko, ich sandały wizytowe na szpilce z doskonałej jakościowo skóry w kolorze koralowym mam od ponad 10 lat ale używam głównie na duże uroczystości więc 1-2 razy w roku.
Najlepiej kupować buty z miękkiej skóry licowej. W tym roku kupiłam świetne sandały Ecco
Na marginesie, 300 zł za skórzane buty to nie jest dużo, to są buty średniej klasy.
Cytat z Natalia Brz data 27 maja 2021, 10:59Pomóżcie mi. Zastanawiam się nad zakupem sandałów, spodobały mi się jedne za 300zł w Massimo. O ile przy innych butach nie mam oporów wydać więcej, to zastanawiam się czy cena 300zł za sandały jest odpowiednia. Kupujecie drogie sandały? Sprawdzają Wam się? Ile sezonów przeżywają?
Zawsze opłaca się zainwestować w buty dobre jakościowo. Natomiast często bywają buty drogie i słabe, trzeba uważać. Mam skórzane sandały firmy Caprice, wprawdzie nie używam ich na co dzień ale dość często, są na obcasie i mają drobne paseczki okalające śródstopie, fason w typie butów do tańca Mam je już 8 lat i wyglądają jak nowe. Zainwestowałam w poduszeczki żelowe, dzięki czemu wkładka nie niszczy się. Również mam dobre doświadczenie z firmą Ryłko, ich sandały wizytowe na szpilce z doskonałej jakościowo skóry w kolorze koralowym mam od ponad 10 lat ale używam głównie na duże uroczystości więc 1-2 razy w roku.
Najlepiej kupować buty z miękkiej skóry licowej. W tym roku kupiłam świetne sandały Ecco
Na marginesie, 300 zł za skórzane buty to nie jest dużo, to są buty średniej klasy.
Cytat z **emk** data 6 czerwca 2021, 11:24Ja lubię kupować dużo butów, na sandałach teź nie oszczędzam bo trafiony but to inwestycja na lata. Ale ja należę do tego typu ludzi, co nie niszczą butów.
Ja lubię kupować dużo butów, na sandałach teź nie oszczędzam bo trafiony but to inwestycja na lata. Ale ja należę do tego typu ludzi, co nie niszczą butów.
Cytat z mazury data 18 września 2024, 15:47W zależności od przyczyny, ból śródstopia może objawiać się jako piekący, kłujący lub tępy. Często ból nasila się podczas chodzenia, stania na palcach, czy noszenia niewłaściwego obuwia.
W zależności od przyczyny, ból śródstopia może objawiać się jako piekący, kłujący lub tępy. Często ból nasila się podczas chodzenia, stania na palcach, czy noszenia niewłaściwego obuwia.