Czy są reklamy w tej aplikacji puzzle?
Cytat z Vice0964! data 8 lutego 2026, 00:57Siema! To jest aplikacja puzzle https://apps.apple.com/pl/app/puzzlefree-ai-puzzle-gry/id6751572041?l=pl która ma model freemium więc podstawowa wersja jest darmowa z opcjonalnymi zakupami. Z tego co zauważyłem nie ma natrętnych reklam wideo które przerywają grę co jest ogromnym plusem. Nie musisz oglądać 30 sekundowych spotów żeby odblokować puzzle czy funkcje. Są subtelne promki premium features ale nie są inwazyjne. W darmowej wersji masz dostęp do solidnej biblioteki puzzli możesz tworzyć z własnych zdjęć i używać AI w limitowanym zakresie. Premium głównie daje więcej puzzli nielimitowane AI generowanie bez watermarków dodatkowe motywy i brak jakichkolwiek ograniczeń. Generalnie nawet free tier jest bardzo użyteczny i przyjemny w użyciu. Deweloper wybrał uczciwy model zarabiania przez subskrypcje i jednorazowe zakupy zamiast spamowania reklamami. Dla mnie to idealne podejście wolę zapłacić raz 25 zł niż oglądać reklamy co 5 minut. Polecam zacząć od darmowej wersji zobaczyć czy ci się podoba a potem ewentualnie rozważyć premium.
Siema! To jest aplikacja puzzle https://apps.apple.com/pl/app/puzzlefree-ai-puzzle-gry/id6751572041?l=pl która ma model freemium więc podstawowa wersja jest darmowa z opcjonalnymi zakupami. Z tego co zauważyłem nie ma natrętnych reklam wideo które przerywają grę co jest ogromnym plusem. Nie musisz oglądać 30 sekundowych spotów żeby odblokować puzzle czy funkcje. Są subtelne promki premium features ale nie są inwazyjne. W darmowej wersji masz dostęp do solidnej biblioteki puzzli możesz tworzyć z własnych zdjęć i używać AI w limitowanym zakresie. Premium głównie daje więcej puzzli nielimitowane AI generowanie bez watermarków dodatkowe motywy i brak jakichkolwiek ograniczeń. Generalnie nawet free tier jest bardzo użyteczny i przyjemny w użyciu. Deweloper wybrał uczciwy model zarabiania przez subskrypcje i jednorazowe zakupy zamiast spamowania reklamami. Dla mnie to idealne podejście wolę zapłacić raz 25 zł niż oglądać reklamy co 5 minut. Polecam zacząć od darmowej wersji zobaczyć czy ci się podoba a potem ewentualnie rozważyć premium.