lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Dentysta bez skalera ultradźwiękowego?

Nie byłem u dentysty od lat i muszę iść.

Nie sądzę, żebym miał jakieś ubytki, tylko mnóstwo osadu do zeskrobania.

Wiem jednak, że skaler ultradźwiękowy jest głośny i wysoki, więc czy dentysta po prostu wykonałby ręczne, wolniejsze zeskrobanie?

Próbowałem zeskrobać trochę paznokciem i jest tam mocno. Czy to coś, kiedy tam dotrę, powiedzą, że nie, próbowałem, ale jest za twardy do zeskrobania, muszę użyć ultradźwięków?

Coraz więcej osób decyduje się na Implanty zębów Poznań bo to rozwiązanie wygodne i długotrwałe. Nie trzeba martwić się o ruchome protezy.

Polecam nowoczesne centrum dentystyczne scandinavian clinic. Pracuje w nim wielu wybitnych specjalistów z różnych dziedzin dentystycznych. Osobiście lecze zęby u dr Balczyńskiego. Świetny lekarz! Szczerze polecam, naprawde. Trzeba się umowić na konsultacje i przekonać się osobiście.

Nie ma co ukrywać – dobry Dentysta Lublin to dziś skarb. Sam długo szukałem, aż trafiłem na https://n100stomatologia.pl/. Tam wszystko ogarniają bez bólu i stresu – od zwykłego przeglądu po skomplikowane leczenie kanałowe. Cenię ich za podejście do pacjenta: tłumaczą, co robią, a nie robią na siłę. Sprzęt topowy, atmosfera luźna, więc nawet wizyta u dentysty przestaje być stresem. Naprawdę konkretna ekipa, która wie, jak zadbać o Twój uśmiech – najlepszy Dentysta Lublin w mieście.