Dentysta bez skalera ultradźwiękowego?
Cytat z jack25 data 18 kwietnia 2025, 08:30Nie byłem u dentysty od lat i muszę iść.
Nie sądzę, żebym miał jakieś ubytki, tylko mnóstwo osadu do zeskrobania.
Wiem jednak, że skaler ultradźwiękowy jest głośny i wysoki, więc czy dentysta po prostu wykonałby ręczne, wolniejsze zeskrobanie?
Próbowałem zeskrobać trochę paznokciem i jest tam mocno. Czy to coś, kiedy tam dotrę, powiedzą, że nie, próbowałem, ale jest za twardy do zeskrobania, muszę użyć ultradźwięków?
Nie byłem u dentysty od lat i muszę iść.
Nie sądzę, żebym miał jakieś ubytki, tylko mnóstwo osadu do zeskrobania.
Wiem jednak, że skaler ultradźwiękowy jest głośny i wysoki, więc czy dentysta po prostu wykonałby ręczne, wolniejsze zeskrobanie?
Próbowałem zeskrobać trochę paznokciem i jest tam mocno. Czy to coś, kiedy tam dotrę, powiedzą, że nie, próbowałem, ale jest za twardy do zeskrobania, muszę użyć ultradźwięków?
Cytat z klaudia94 data 22 sierpnia 2025, 10:44Coraz więcej osób decyduje się na Implanty zębów Poznań bo to rozwiązanie wygodne i długotrwałe. Nie trzeba martwić się o ruchome protezy.
Coraz więcej osób decyduje się na Implanty zębów Poznań bo to rozwiązanie wygodne i długotrwałe. Nie trzeba martwić się o ruchome protezy.
Cytat z Nela85 data 27 sierpnia 2025, 13:45Polecam nowoczesne centrum dentystyczne scandinavian clinic. Pracuje w nim wielu wybitnych specjalistów z różnych dziedzin dentystycznych. Osobiście lecze zęby u dr Balczyńskiego. Świetny lekarz! Szczerze polecam, naprawde. Trzeba się umowić na konsultacje i przekonać się osobiście.
Polecam nowoczesne centrum dentystyczne scandinavian clinic. Pracuje w nim wielu wybitnych specjalistów z różnych dziedzin dentystycznych. Osobiście lecze zęby u dr Balczyńskiego. Świetny lekarz! Szczerze polecam, naprawde. Trzeba się umowić na konsultacje i przekonać się osobiście.
Cytat z warmek data 14 października 2025, 14:01Nie ma co ukrywać – dobry Dentysta Lublin to dziś skarb. Sam długo szukałem, aż trafiłem na https://n100stomatologia.pl/. Tam wszystko ogarniają bez bólu i stresu – od zwykłego przeglądu po skomplikowane leczenie kanałowe. Cenię ich za podejście do pacjenta: tłumaczą, co robią, a nie robią na siłę. Sprzęt topowy, atmosfera luźna, więc nawet wizyta u dentysty przestaje być stresem. Naprawdę konkretna ekipa, która wie, jak zadbać o Twój uśmiech – najlepszy Dentysta Lublin w mieście.
Nie ma co ukrywać – dobry Dentysta Lublin to dziś skarb. Sam długo szukałem, aż trafiłem na https://n100stomatologia.pl/. Tam wszystko ogarniają bez bólu i stresu – od zwykłego przeglądu po skomplikowane leczenie kanałowe. Cenię ich za podejście do pacjenta: tłumaczą, co robią, a nie robią na siłę. Sprzęt topowy, atmosfera luźna, więc nawet wizyta u dentysty przestaje być stresem. Naprawdę konkretna ekipa, która wie, jak zadbać o Twój uśmiech – najlepszy Dentysta Lublin w mieście.