Dieta pudełkowa czy warto
Cytat z jagnatka data 5 listopada 2020, 10:21Jak w temacie Czy na forum są dziewczyny, które zdecydowały się na wprowadzenie u siebie diety pudełkowej i napisza czy warto?
Jak w temacie Czy na forum są dziewczyny, które zdecydowały się na wprowadzenie u siebie diety pudełkowej i napisza czy warto?
Cytat z Kinga Gaj data 5 listopada 2020, 11:21Sama obecnie mam trudny okres w pracy. Pracy mam dużo i jest dosć wyczerpująca. Jak wracam do domu nie mam ochoty na gotowanie a nie chciałam odzywiać sie sztucznymi potrawami Poza tym czasami musze zostać w pracy dłuzej i taki zestaw posiłków na cały dzień jest dla mnie bardzo przydatny.
Poza tym dobierasz sobie kaloryczność posiłkow, a w przypadku diety na jaką się zdecydowałam porcje są bardzo duże (pomimo niskiej kaloryczności) Tak wiec mozna schudnać i jednocześnie chodzić najedzonym. Samodzielne skomponowanie takiej diety nie jest proste.
Polecam suvibox https://suvibox.pl/diety/ - działają w calej Polsce (w dużych miastach).
Sama obecnie mam trudny okres w pracy. Pracy mam dużo i jest dosć wyczerpująca. Jak wracam do domu nie mam ochoty na gotowanie a nie chciałam odzywiać sie sztucznymi potrawami Poza tym czasami musze zostać w pracy dłuzej i taki zestaw posiłków na cały dzień jest dla mnie bardzo przydatny.
Poza tym dobierasz sobie kaloryczność posiłkow, a w przypadku diety na jaką się zdecydowałam porcje są bardzo duże (pomimo niskiej kaloryczności) Tak wiec mozna schudnać i jednocześnie chodzić najedzonym. Samodzielne skomponowanie takiej diety nie jest proste.
Polecam suvibox https://suvibox.pl/diety/ - działają w calej Polsce (w dużych miastach).
Cytat z AnetaWojciechow data 6 stycznia 2021, 19:10Taka dieta jest przede wszystkim skuteczna.
Taka dieta jest przede wszystkim skuteczna.
Cytat z AnitaSmiley data 28 stycznia 2021, 02:02Zdecydowanie mogę polecić dietę pudełkową. Ja od dwóch lat korzystam z cateringu dietetycznego http://happy-diet.pl/. Firma ta dostarcza jedzenie do np. Krakowa, Katowic, czy Gliwic. Jedzenie jest smaczne i zdrowe.
Zdecydowanie mogę polecić dietę pudełkową. Ja od dwóch lat korzystam z cateringu dietetycznego http://happy-diet.pl/. Firma ta dostarcza jedzenie do np. Krakowa, Katowic, czy Gliwic. Jedzenie jest smaczne i zdrowe.
Cytat z jagnatka data 27 stycznia 2022, 14:02A czy jest tutaj osoba, która zakładała taki biznes? Sama zastanawiam się czy nie zacząć 😉
A czy jest tutaj osoba, która zakładała taki biznes? Sama zastanawiam się czy nie zacząć 😉
Cytat z Urbike data 28 stycznia 2022, 07:28Pracuje w restauracji przy ktorej otwarto tez catering, gotuję tu i tu. Uważam, że jeśli w cateringu nie pracowałaś i nie miałaś z całością tego biznesu styczności, dodatkowo to 20 tyś to jedyne co masz na ten biznes to po prostu nie wyjdzie i skończysz za kilka miesięcy z dużymi długami. Ok, sprzęt można wziąć w leasing, ale lokal który opisujesz będzie Cię kosztował dużo dużo więcej niż tylko sprzęt. To nie jest tak, że nie trzeba tam nic robić bo są płytki. Przede wszystkim potrzebujesz firmy która to miejsce zaprojektuje, a potem to wykona w sensie wszystkie instalacje elektryczne gazowe wodę plus potem instalacja sprzętu. Gwarantuję Ci że zrobienie tego samemu nigdy nie będzie tak efektywne jeśli chodzi o wykorzystanie przestrzeni, szczególnie przy małych lokalach jak w momencie kiedy zrobić to ktoś kto się na tym zna. I fakt nie jest to mały koszt, ale warty zainwestowania. Catering dietetyczny, nie obiadowy to ciężki kawałek chleba. Ale powodzenia
To co mogę polecić to strona:
https://www.carpatiabiznes.pl/reklamowki-foliowe-z-nadrukiem-co-musisz-wiedziec-przed-ich-zakupem/
Poczytaj sobie tutaj, jak wybrać odpowiednie opakowania gastronomiczne, bo będziesz ich na pewno potrzebowała w cateringu dużo....
Pracuje w restauracji przy ktorej otwarto tez catering, gotuję tu i tu. Uważam, że jeśli w cateringu nie pracowałaś i nie miałaś z całością tego biznesu styczności, dodatkowo to 20 tyś to jedyne co masz na ten biznes to po prostu nie wyjdzie i skończysz za kilka miesięcy z dużymi długami. Ok, sprzęt można wziąć w leasing, ale lokal który opisujesz będzie Cię kosztował dużo dużo więcej niż tylko sprzęt. To nie jest tak, że nie trzeba tam nic robić bo są płytki. Przede wszystkim potrzebujesz firmy która to miejsce zaprojektuje, a potem to wykona w sensie wszystkie instalacje elektryczne gazowe wodę plus potem instalacja sprzętu. Gwarantuję Ci że zrobienie tego samemu nigdy nie będzie tak efektywne jeśli chodzi o wykorzystanie przestrzeni, szczególnie przy małych lokalach jak w momencie kiedy zrobić to ktoś kto się na tym zna. I fakt nie jest to mały koszt, ale warty zainwestowania. Catering dietetyczny, nie obiadowy to ciężki kawałek chleba. Ale powodzenia
To co mogę polecić to strona:
https://www.carpatiabiznes.pl/reklamowki-foliowe-z-nadrukiem-co-musisz-wiedziec-przed-ich-zakupem/
Poczytaj sobie tutaj, jak wybrać odpowiednie opakowania gastronomiczne, bo będziesz ich na pewno potrzebowała w cateringu dużo....
Cytat z summer data 19 kwietnia 2022, 14:15Według mnie tak - warto postawić na dietę pudełkową link , ponieważ zyskujecie tutaj gotowe posiłki i smaczne. Takie, które są opracowane zgodnie z waszym zapotrzebowaniem energetyczny, zdrowotnym etc. A wiadomo, że każdy z nas ma inną pracę i inny prowadzi tryb życia, dlatego to też trzeba mieć na uwadze.
Według mnie tak - warto postawić na dietę pudełkową link , ponieważ zyskujecie tutaj gotowe posiłki i smaczne. Takie, które są opracowane zgodnie z waszym zapotrzebowaniem energetyczny, zdrowotnym etc. A wiadomo, że każdy z nas ma inną pracę i inny prowadzi tryb życia, dlatego to też trzeba mieć na uwadze.
Cytat z Sylvvia data 28 kwietnia 2022, 06:26Nie, brałam w pewnej firmie, której nazwy z powodów prawnych wymawiać nie chcę wymawiać i jestem przekonana, że całość robiona była po taniości. Rozumiem, że aby zmieścić się w cenie, ogarnąć logistykę etc. to musi odpowiednio mało kosztować, ale jednak wolę jeść dobrej jakości jedzenie.
Nie, brałam w pewnej firmie, której nazwy z powodów prawnych wymawiać nie chcę wymawiać i jestem przekonana, że całość robiona była po taniości. Rozumiem, że aby zmieścić się w cenie, ogarnąć logistykę etc. to musi odpowiednio mało kosztować, ale jednak wolę jeść dobrej jakości jedzenie.
Cytat z dobrzanska data 13 czerwca 2022, 14:37Również swego czasu stosowałam dietę pudełkową i również, jak przedmówczyni miałam pewne obawy co do jakości tych potraw.. Później postanowiłam sobie wykupić dieta i trening online żeby jeść zdrowo, ale przy okazji wiedzieć od początku do końca, co jem 🙂
Również swego czasu stosowałam dietę pudełkową i również, jak przedmówczyni miałam pewne obawy co do jakości tych potraw.. Później postanowiłam sobie wykupić dieta i trening online żeby jeść zdrowo, ale przy okazji wiedzieć od początku do końca, co jem 🙂