Ścieżka forum - jesteś tutaj:FORUMTematy rozmów: ZdrowieDuży biust
lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Duży biust

Czy są tutaj dziewczyny z dużym biustem? Czy lubicie swoje piersi czy raczej wpędzają Was w kompleksy?

Ja mam 80i/j zależy od firmy i mam serdecznie dość. O dobrym, dopasowanym staniku mogę jedynie pomarzyć, przez internet jest niemożliwe żebym sobie dopasowała, nienawidzę miękkich miseczek jak dla starych bab bo wszystko czuć i nie nadają kształtu, który nie jest idealny po karmieniu piersią. Kręgosłup jest w opłakanym stanie, intensywne ćwiczenia odpadają, chyba że je sobie taśmą okleję. Uwielbiam spać na brzuchu co jest kolejnym zabójstwem. Nie istnieje koszula która by dobrze leżała. Każdą bluzka co najmniej rozmiar albo dwa większą jeśli nie jest z elastycznego materiału. Każdy dekolt jest nie na miejscu, za bardzo zwraca uwagę tak samo jak obcisla bluzka . Co chwilę są komentarze że zbyt zwracam tym uwagę. A kiedy ubieram coś luznego wyglądam jak słoń w ciąży. Nie mam możliwości kupienia stroju kąpielowego który ma odpowiedni obwód i miseczkę. Moim największym marzeniem jest jego pomniejszenie.

https://www.raczkowska.pl/zmniejszanie-piersi/

Wyrazy współczucia. Miałam kiedyś przyjaciółkę, niską drobna blondynkę z podobnym problemem. Kręgosłup w wieku 17 lat miała tak zniekształcony, ze musiała szyć ubrania u krawcowej. Ostatecznie po urodzeniu dzieci zmniejszyła biust chirurgicznie i to w ramach NFZ i jest zadowolona.

Leczenie lumbago zależy od nasilenia objawów oraz przyczyny bólu. W większości przypadków, ból pleców związany z lumbago ustępuje samoistnie po kilku dniach lub tygodniach.