Elegancki zestaw sztućców
Cytat z Anna Maria Bugaj data 25 grudnia 2021, 18:51Planuję nabyć nowy zestaw sztućców i zastanawiam się, jaką wybrać markę oraz wzór. Chciałabym, żeby sztućce ładnie komponowały się z zestawem porcelany Rosenthal Maria biała - czy jest tu może ktoś, kto posiada tę porcelanę i może zasugerować odpowiednie sztućce? Mieszkam w Norwegii, więc będę raczej szukać dużych, znanych marek obecnych na rynku również tutaj.
Bardzo podobają mi się:
Sambonet Linear champagne
Vileroy&Boch Piemonte
Jednak trochę obawiam się, że przy Marii będą one wyglądać zbyt nowocześnie... Będę wdzięczna za wszelkie sugestie i porady.
Planuję nabyć nowy zestaw sztućców i zastanawiam się, jaką wybrać markę oraz wzór. Chciałabym, żeby sztućce ładnie komponowały się z zestawem porcelany Rosenthal Maria biała - czy jest tu może ktoś, kto posiada tę porcelanę i może zasugerować odpowiednie sztućce? Mieszkam w Norwegii, więc będę raczej szukać dużych, znanych marek obecnych na rynku również tutaj.
Bardzo podobają mi się:
Sambonet Linear champagne
Vileroy&Boch Piemonte
Jednak trochę obawiam się, że przy Marii będą one wyglądać zbyt nowocześnie... Będę wdzięczna za wszelkie sugestie i porady.
Cytat z dobrzanska data 9 sierpnia 2022, 22:30Może weź pod uwagę sztućce bugatti ? Mają tak szeroką ofertę i chyba wszystkie barwy tęczy, że na pewno coś dopasujesz. Osobiście jestem zakochana w kolorze Aladdin Light Blue. 🙂
Może weź pod uwagę sztućce bugatti ? Mają tak szeroką ofertę i chyba wszystkie barwy tęczy, że na pewno coś dopasujesz. Osobiście jestem zakochana w kolorze Aladdin Light Blue. 🙂
Cytat z czystaka data 2 września 2022, 08:41A co sądzicie o jednorazowych sztućcach drewnianych z tego sklepu?
A co sądzicie o jednorazowych sztućcach drewnianych z tego sklepu?