Fortepian
Cytat z Anastazja data 12 grudnia 2025, 11:56Cześć wszystkim! Ostatnio natknęłam się na informację o takim całorocznym fortepianie, który podobno można postawić w przestrzeni publicznej i który działa nawet na zewnątrz przez cały rok, niezależnie od pogody. Podobno jest to instrument zrobiony z bardzo trwałych materiałów i nawet zasilany energią słoneczną, więc nie trzeba się martwić o instalacje elektryczne ani ochronę przed deszczem czy śniegiem. Zastanawiam się, czy ktoś z Was widział coś takiego w jakimś mieście albo zna takie rozwiązanie bliżej? Fajnie by było mieć coś takiego w naszym parku albo na rynku – myślę, że mogłoby to ożywić przestrzeń i przyciągnąć ludzi, a przy tym dać dużo frajdy zarówno dorosłym, jak i dzieciakom.
Cześć wszystkim! Ostatnio natknęłam się na informację o takim całorocznym fortepianie, który podobno można postawić w przestrzeni publicznej i który działa nawet na zewnątrz przez cały rok, niezależnie od pogody. Podobno jest to instrument zrobiony z bardzo trwałych materiałów i nawet zasilany energią słoneczną, więc nie trzeba się martwić o instalacje elektryczne ani ochronę przed deszczem czy śniegiem. Zastanawiam się, czy ktoś z Was widział coś takiego w jakimś mieście albo zna takie rozwiązanie bliżej? Fajnie by było mieć coś takiego w naszym parku albo na rynku – myślę, że mogłoby to ożywić przestrzeń i przyciągnąć ludzi, a przy tym dać dużo frajdy zarówno dorosłym, jak i dzieciakom.