Logowanie lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.
Gdzie kupowac buty dziewczyny doradzicie?
Klaudynka@klaudynka
349 wpisów
#1 · 14 czerwca 2023, 08:53
Cytat z Klaudynka data 14 czerwca 2023, 08:53Dziewczyny, pomóżcie, bo jestem na skraju załamania nerwowego. Mam rozmiar 40, bardzo wąską stopę i niskie podbicie, przez to z DOSŁOWNIE każdych butów stopa wyjeżdża mi przodem bądź niemiłosiernie się w nich zaciera. Nie pomagają żadne wkładki ani inne pomysły DIY.Gdzie kupię dobre jakościowo obcasy (w klasycznych fasonach) na swoją stopę, najlepiej stacjonarnie lub z możliwością łatwego zwrotu czy wymiany?Cena nie gra roli, bo jak w końcu znajdę jakieś pasujące obcasy to będę je nosić do końca życia i resuscytować u szewca dopóki się całkiem nie rozpadną, przysięgam.
Dziewczyny, pomóżcie, bo jestem na skraju załamania nerwowego. Mam rozmiar 40, bardzo wąską stopę i niskie podbicie, przez to z DOSŁOWNIE każdych butów stopa wyjeżdża mi przodem bądź niemiłosiernie się w nich zaciera. Nie pomagają żadne wkładki ani inne pomysły DIY.
Gdzie kupię dobre jakościowo obcasy (w klasycznych fasonach) na swoją stopę, najlepiej stacjonarnie lub z możliwością łatwego zwrotu czy wymiany?
Cena nie gra roli, bo jak w końcu znajdę jakieś pasujące obcasy to będę je nosić do końca życia i resuscytować u szewca dopóki się całkiem nie rozpadną, przysięgam.
Kliknij dla kciuka w dół.0Kliknij dla kciuka w górę.0
jagnatka@jagnatka
572 wpisy
#2 · 15 czerwca 2023, 08:45
Cytat z jagnatka data 15 czerwca 2023, 08:45Mam ten sam problem i często polecane taneczne u mnie się w ogóle nie sprawdziły - testowałam ponad 10 par, gdy szukałam butów ślubnych, i z każdej pary mi się stopa wysuwała. Jedyna marka, która mi się sprawdza, to Tamaris. Szukałam alternatyw, ale i tak skończyło się na tym, że moje wszystkie obcasy są właśnie od nich.
Na co dzien wolę wygodniejsze mokasyny
Mam ten sam problem i często polecane taneczne u mnie się w ogóle nie sprawdziły - testowałam ponad 10 par, gdy szukałam butów ślubnych, i z każdej pary mi się stopa wysuwała. Jedyna marka, która mi się sprawdza, to Tamaris. Szukałam alternatyw, ale i tak skończyło się na tym, że moje wszystkie obcasy są właśnie od nich.
Na co dzien wolę wygodniejsze mokasyny
Kliknij dla kciuka w dół.0Kliknij dla kciuka w górę.0