MenuNawigacja po forumForumAktywnośćLogowanieZarejestruj sięŚcieżka forum - jesteś tutaj:FORUMTematy rozmów: Różne inneGdzie w stolicy zakupię blaty kuc …Logowanie lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.Gdzie w stolicy zakupię blaty kuchenne?czystaka@czystaka84 wpisy#1 · 18 sierpnia 2023, 09:19Cytat z czystaka data 18 sierpnia 2023, 09:19Poszukuję ciekawej oferty w tym zakresie, a pytam w imieniu kuzyna, który właśnie remontuje kuchnię 🙂 Poszukuję ciekawej oferty w tym zakresie, a pytam w imieniu kuzyna, który właśnie remontuje kuchnię 🙂 Fulik33@fulik3381 wpisów#2 · 18 sierpnia 2023, 09:20Cytat z Fulik33 data 18 sierpnia 2023, 09:20Ja parę dni temu natknąłem się na tę ofertę blatów kuchennych na wymiar w Warszawie. Ale przyznam, że nigdy z niej nie korzystałem, więc kuzyn sam musiałby ogarnąć temat. Ja parę dni temu natknąłem się na tę ofertę blatów kuchennych na wymiar w Warszawie. Ale przyznam, że nigdy z niej nie korzystałem, więc kuzyn sam musiałby ogarnąć temat. Odpowiedz na wpis: Gdzie w stolicy zakupię blaty kuchenne? Anuluj