Gdzie w Warszawie wybrać się z dzieciakami?
Cytat z Natalia Brz data 5 grudnia 2024, 10:14Hej, szukam fajnego miejsca w Warszawie, gdzie można zabrać dzieci, żeby się wyszalały. Moje maluchy mają 5 i 8 lat, więc dobrze by było, jakby było coś dla różnych grup wiekowych. Macie jakieś sprawdzone sale zabaw czy inne atrakcje?
Hej, szukam fajnego miejsca w Warszawie, gdzie można zabrać dzieci, żeby się wyszalały. Moje maluchy mają 5 i 8 lat, więc dobrze by było, jakby było coś dla różnych grup wiekowych. Macie jakieś sprawdzone sale zabaw czy inne atrakcje?
Cytat z Urbike data 5 grudnia 2024, 12:52Cześć, w Warszawie masz sporo opcji, zależy co dzieciaki lubią. Ja byłam ostatnio z moimi na takiej sali zabaw i serio było super, choć trzeba było ich wyciągać siłą po paru godzinach. Polecam sprawdzić ten artykuł: https://petronews.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/395113_co-oferuja-sale-zabaw-dla-dzieci-w-warszawie.html. Jest tam opisanych kilka miejsc i powiem Ci, że my akurat wybraliśmy salę Airo i dzieciaki były zachwycone! Mają tam mega fajne trampoliny, ścianki wspinaczkowe i jakieś strefy dla mniejszych dzieciaków, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Fajnie, że jest też przestrzeń dla rodziców, gdzie można usiąść i napić się kawy, a dzieciaki szaleją. No i ważne, że wszystko wydaje się tam naprawdę dobrze zorganizowane, nie miałem wrażenia chaosu, jak to czasem bywa w takich miejscach.
Cześć, w Warszawie masz sporo opcji, zależy co dzieciaki lubią. Ja byłam ostatnio z moimi na takiej sali zabaw i serio było super, choć trzeba było ich wyciągać siłą po paru godzinach. Polecam sprawdzić ten artykuł: https://petronews.pl/pl/651_artykuly-sponsorowane/395113_co-oferuja-sale-zabaw-dla-dzieci-w-warszawie.html. Jest tam opisanych kilka miejsc i powiem Ci, że my akurat wybraliśmy salę Airo i dzieciaki były zachwycone! Mają tam mega fajne trampoliny, ścianki wspinaczkowe i jakieś strefy dla mniejszych dzieciaków, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Fajnie, że jest też przestrzeń dla rodziców, gdzie można usiąść i napić się kawy, a dzieciaki szaleją. No i ważne, że wszystko wydaje się tam naprawdę dobrze zorganizowane, nie miałem wrażenia chaosu, jak to czasem bywa w takich miejscach.