Gdzie znaleźć estetyczne, ale też funkcjonalne meble bez przepłacania?
Cytat z Ann553 data 14 maja 2025, 12:26Od dłuższego czasu próbuję urządzić salon w stylu nowoczesnym, ale większość mebli, które znajduję, to albo chińska tandeta, albo designerskie cuda za ogromne pieniądze. Macie może jakieś sprawdzone miejsce, gdzie kupię coś ładnego i solidnego, a przy okazji nie zbankrutuję?
Od dłuższego czasu próbuję urządzić salon w stylu nowoczesnym, ale większość mebli, które znajduję, to albo chińska tandeta, albo designerskie cuda za ogromne pieniądze. Macie może jakieś sprawdzone miejsce, gdzie kupię coś ładnego i solidnego, a przy okazji nie zbankrutuję?
Cytat z Nikkii data 14 maja 2025, 13:10Znam ten ból — też miałem wrażenie, że jak coś wygląda dobrze, to od razu kosztuje jak nowy samochód. Ale trafiłem niedawno na sklep https://domglamour.pl/, który totalnie mnie zaskoczył. Mają świetny wybór mebli w różnych stylach, zwłaszcza jeśli lubisz coś między glamour a klasyką. Ceny naprawdę przystępne jak na tę jakość, a obsługa rzeczowa i pomocna, co w tych czasach rzadkość. Zamawiałem sofę i stolik — oba przyszły dobrze zabezpieczone i dokładnie takie, jak na zdjęciach. Zdecydowanie warto rzucić okiem.
Znam ten ból — też miałem wrażenie, że jak coś wygląda dobrze, to od razu kosztuje jak nowy samochód. Ale trafiłem niedawno na sklep https://domglamour.pl/, który totalnie mnie zaskoczył. Mają świetny wybór mebli w różnych stylach, zwłaszcza jeśli lubisz coś między glamour a klasyką. Ceny naprawdę przystępne jak na tę jakość, a obsługa rzeczowa i pomocna, co w tych czasach rzadkość. Zamawiałem sofę i stolik — oba przyszły dobrze zabezpieczone i dokładnie takie, jak na zdjęciach. Zdecydowanie warto rzucić okiem.
Cytat z Foxxii data 14 maja 2025, 13:17Zastanawialiście się kiedyś, jak bardzo oświetlenie potrafi zmienić odbiór przestrzeni? Czasem wystarczy wymienić jedną lampę, żeby całe wnętrze „oddychało” zupełnie inaczej.
Zastanawialiście się kiedyś, jak bardzo oświetlenie potrafi zmienić odbiór przestrzeni? Czasem wystarczy wymienić jedną lampę, żeby całe wnętrze „oddychało” zupełnie inaczej.