Ginekolog Rzeszów
Cytat z Urbike data 12 listopada 2024, 07:24Hej wszystkim, to będzie moja pierwsza wizyta u ginekologa i trochę się stresuję... Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, jak się przygotować i czego się spodziewać? Z góry dziękuję za każdą poradę! I kogo polecicie w Rzeszowie?
Hej wszystkim, to będzie moja pierwsza wizyta u ginekologa i trochę się stresuję... Czy ktoś mógłby mi powiedzieć, jak się przygotować i czego się spodziewać? Z góry dziękuję za każdą poradę! I kogo polecicie w Rzeszowie?
Cytat z Natalia Brz data 12 listopada 2024, 09:18Cześć! Przede wszystkim, spokojnie, to nic strasznego 🙂 Warto na początek ubrać się tak, żeby łatwo było się rozebrać od pasa w dół – spódnica lub sukienka może być wygodna, bo szybko się zakładasz z powrotem. Jeśli masz jakieś pytania lub objawy, to zapisz sobie wcześniej, żeby nie zapomnieć – czasem w stresie się zapomina, co miałaś powiedzieć. Lekarz zapyta o Twój cykl, więc fajnie wiedzieć, kiedy miałaś ostatnią miesiączkę. To naprawdę rutynowe badanie, a jeśli lekarz jest wyrozumiały, to na pewno pomoże się poczuć swobodnie. W Rzeszowie polecam zapisanie się do pani doktor:
Jest delikatna.
Cześć! Przede wszystkim, spokojnie, to nic strasznego 🙂 Warto na początek ubrać się tak, żeby łatwo było się rozebrać od pasa w dół – spódnica lub sukienka może być wygodna, bo szybko się zakładasz z powrotem. Jeśli masz jakieś pytania lub objawy, to zapisz sobie wcześniej, żeby nie zapomnieć – czasem w stresie się zapomina, co miałaś powiedzieć. Lekarz zapyta o Twój cykl, więc fajnie wiedzieć, kiedy miałaś ostatnią miesiączkę. To naprawdę rutynowe badanie, a jeśli lekarz jest wyrozumiały, to na pewno pomoże się poczuć swobodnie. W Rzeszowie polecam zapisanie się do pani doktor:
Jest delikatna.
Cytat z kamcia data 2 lutego 2025, 16:11Uważam że każdy ginekolog powinien kompleksowo dbać o komfort psychiczny i zdrowie pacjentki – wykonać badania, dobrać odpowiednią antykoncepcję hormonalną np tabletki drovelis, które dzięki swojemu nowoczesnemu składowi nie powodują przyrostu wagi i są łagodne dla wątroby
Uważam że każdy ginekolog powinien kompleksowo dbać o komfort psychiczny i zdrowie pacjentki – wykonać badania, dobrać odpowiednią antykoncepcję hormonalną np tabletki drovelis, które dzięki swojemu nowoczesnemu składowi nie powodują przyrostu wagi i są łagodne dla wątroby
Cytat z boguska data 25 czerwca 2025, 15:28Chcąc znaleźć dobrego ginekologa, sprawdźcie sobie także możliwości konsultacji wirtualnych. ginekolodzy online oferują pomoc w wielu kwestiach, które nie wymagają bezpośredniego badania. Co do tematu pierwszej wizyty, warto zapytać, czy specjalista umożliwia wstępną rozmowę przez internet, co może zmniejszyć stres związany z konsultacją.
Chcąc znaleźć dobrego ginekologa, sprawdźcie sobie także możliwości konsultacji wirtualnych. ginekolodzy online oferują pomoc w wielu kwestiach, które nie wymagają bezpośredniego badania. Co do tematu pierwszej wizyty, warto zapytać, czy specjalista umożliwia wstępną rozmowę przez internet, co może zmniejszyć stres związany z konsultacją.
Cytat z angie222 data 6 września 2025, 22:47Jeśli chodzi o ginekologa, to mam fajną lekarkę do polecenia - dr Rozmus-Warcholińską. W Katowicach robiła siostrze badania prenatalne. Siostra była bardzo zadowolona, bo pani doktor jest mega zaangażowana. Fakt, trudno się do niej dostać, ale zdecydowanie warto.
Jeśli chodzi o ginekologa, to mam fajną lekarkę do polecenia - dr Rozmus-Warcholińską. W Katowicach robiła siostrze badania prenatalne. Siostra była bardzo zadowolona, bo pani doktor jest mega zaangażowana. Fakt, trudno się do niej dostać, ale zdecydowanie warto.