Ile macie par obuwia
Cytat z Klaudynka data 13 września 2022, 11:37Stawiam w przypadku butów na dobrej jakości materiały.
Skóra naturalna, najczęściej licowa, wyjątkowo nubuk i zamsz. Kozaki, botki, buty sportowe.
Kilka wyjątków z gumy (śniegowce) i tkaniny (trampki.W tym roku poluję na jakieś wygodne sniegowce na zimę:
Stawiam w przypadku butów na dobrej jakości materiały.
Skóra naturalna, najczęściej licowa, wyjątkowo nubuk i zamsz. Kozaki, botki, buty sportowe.
Kilka wyjątków z gumy (śniegowce) i tkaniny (trampki.
W tym roku poluję na jakieś wygodne sniegowce na zimę:
Cytat z Karolina R. data 15 września 2022, 11:43W butach stawiam na naturalne materiały i dbam o nie żeby służyły mi jak najdłużej. Większość butów mam z Ryłko ze względu na bardzo mały rozmiar stopy (33-34) a buty sportowe z działów dziecięcych w sieciówkach.
Jeżeli chodzi o ilości:
1 adidasy i 1 tenisówki
2 pary sandałów
1 baleriny
1 czółenka na obcasie i 1 płaskie
2 pary sznurowanych półbutów na płaskim obcasie
po jednej parze: botków na obcasie, botków płaskich, kozaków z wysoką cholewką i ocieplanych trzewików.
W butach stawiam na naturalne materiały i dbam o nie żeby służyły mi jak najdłużej. Większość butów mam z Ryłko ze względu na bardzo mały rozmiar stopy (33-34) a buty sportowe z działów dziecięcych w sieciówkach.
Jeżeli chodzi o ilości:
1 adidasy i 1 tenisówki
2 pary sandałów
1 baleriny
1 czółenka na obcasie i 1 płaskie
2 pary sznurowanych półbutów na płaskim obcasie
po jednej parze: botków na obcasie, botków płaskich, kozaków z wysoką cholewką i ocieplanych trzewików.
Cytat z Kallas data 8 września 2025, 09:18Korzystając z własnego doświadczenia w poszukiwaniu informacji z zakresu mody, najnowszych trendów, fryzur, makijażu, włosów, skóry czy paznokci i wiele więcej mogę Wam polecić wizytę na blogu https://modaipiekno.pl/moda/trampki-w-pracy-jak-nosic-trampki-do-pracy/ Jest to rewelacyjny portal oferujący niesamowicie wartościowe treści które są sprawdzone i rzetelne. Bez wychodzenia z domu poszerzycie dzięki nim swoją wiedze i znajdziecie wszystkie odpowiedzi na nurtujące Was pytania. To rewelacyjny portal.
Korzystając z własnego doświadczenia w poszukiwaniu informacji z zakresu mody, najnowszych trendów, fryzur, makijażu, włosów, skóry czy paznokci i wiele więcej mogę Wam polecić wizytę na blogu https://modaipiekno.pl/moda/trampki-w-pracy-jak-nosic-trampki-do-pracy/ Jest to rewelacyjny portal oferujący niesamowicie wartościowe treści które są sprawdzone i rzetelne. Bez wychodzenia z domu poszerzycie dzięki nim swoją wiedze i znajdziecie wszystkie odpowiedzi na nurtujące Was pytania. To rewelacyjny portal.