Implant w Krakowie
Cytat z Natalia Brz data 23 czerwca 2021, 08:46Do kogo mogę się zapisać na wstawienie sobie implantu zebowego w Krakowie?
Jak ocniacie rownież to rozwiazanie?
Do kogo mogę się zapisać na wstawienie sobie implantu zebowego w Krakowie?
Jak ocniacie rownież to rozwiazanie?
Cytat z Urbike data 23 czerwca 2021, 10:11Implant nie jest tanim rozwiązaniem ale jeśli nie posiadasz zęba jest to zdecydowanie najlepsza opcja jeśli zależy Ci na jakości i trwałości.
W Krakowie polecam gabinet stomatologiczny na ulicy Batorego, wstawiałam tam sama dwa implanty i byłam bardzo zadowolona z ich jakości wykonania.
Implant nie jest tanim rozwiązaniem ale jeśli nie posiadasz zęba jest to zdecydowanie najlepsza opcja jeśli zależy Ci na jakości i trwałości.
W Krakowie polecam gabinet stomatologiczny na ulicy Batorego, wstawiałam tam sama dwa implanty i byłam bardzo zadowolona z ich jakości wykonania.
Cytat z Nela85 data 29 stycznia 2025, 11:46Najlepszy implantolog, którego szczerze polecam to dr Balczyński. Przyjmuje w scandinavian clinic w Krakowie. Polecam umówić się na konultacje i przekonać się samemu. Naprawde warto!
Najlepszy implantolog, którego szczerze polecam to dr Balczyński. Przyjmuje w scandinavian clinic w Krakowie. Polecam umówić się na konultacje i przekonać się samemu. Naprawde warto!