Inspirujące profile na Instagramie
Cytat z Martyna_Ewa data 18 kwietnia 2021, 20:41Drogie Panie,
czy polecacie jakieś inspirujące profile na Instagramie, dotyczące stylu życia zgodnego z savoir-vivre oraz tematów pokrewnych?
Jak wygląda Wasza aktywność na Instagramie? Prowadzicie swoje profile? Może zechcecie się nimi pochwalić?
Pozdrawiam serdecznie!
Drogie Panie,
czy polecacie jakieś inspirujące profile na Instagramie, dotyczące stylu życia zgodnego z savoir-vivre oraz tematów pokrewnych?
Jak wygląda Wasza aktywność na Instagramie? Prowadzicie swoje profile? Może zechcecie się nimi pochwalić?
Pozdrawiam serdecznie!
Cytat z Aneczek data 1 sierpnia 2021, 12:40Tak, prowadzę swój profil, ale myślę, że z tego forum mogłabym nie znaleźć grupy odbiorców, bowiem moje poczucie humoru i wrzucane niekiedy treści wydawać by się mogło, że nie mają za wiele wspólnego z savoir-vivre 🙂 Z przekąsem, celowo nie zawsze dbam o poprawną polszczyznę lub udostępniam popularne aktualnie memy, które dla niektórych wykraczają poza granice dobrego smaku. Nie wiem czy ktoś z moich obserwujących pomyślałby, że na co dzień czytam Sztukę Wyboru i wiele wskazówek stosuję w życiu codziennym 😉 Natomiast wiadomo, że nie wszystkie. Podoba mi się, że pani Halina zwraca uwagę na to, że savoir-vivre nie jest "od do" i nie powinien wrzucać w sztywne ramy. Ja wybieram to, co najlepsze dla mnie tak aby przede wszystkim móc w tym wszystkim pozostać sobą i nie zachowywać się sztucznie.
Profile dotyczące stylu życia zgodnego z savoir-vivre jakie mogę polecić: annabey, schoolofaffluence. Wspaniała kobieta z uroczym żartem 🙂
Tak, prowadzę swój profil, ale myślę, że z tego forum mogłabym nie znaleźć grupy odbiorców, bowiem moje poczucie humoru i wrzucane niekiedy treści wydawać by się mogło, że nie mają za wiele wspólnego z savoir-vivre 🙂 Z przekąsem, celowo nie zawsze dbam o poprawną polszczyznę lub udostępniam popularne aktualnie memy, które dla niektórych wykraczają poza granice dobrego smaku. Nie wiem czy ktoś z moich obserwujących pomyślałby, że na co dzień czytam Sztukę Wyboru i wiele wskazówek stosuję w życiu codziennym 😉 Natomiast wiadomo, że nie wszystkie. Podoba mi się, że pani Halina zwraca uwagę na to, że savoir-vivre nie jest "od do" i nie powinien wrzucać w sztywne ramy. Ja wybieram to, co najlepsze dla mnie tak aby przede wszystkim móc w tym wszystkim pozostać sobą i nie zachowywać się sztucznie.
Profile dotyczące stylu życia zgodnego z savoir-vivre jakie mogę polecić: annabey, schoolofaffluence. Wspaniała kobieta z uroczym żartem 🙂