lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Inspirujące profile na Instagramie

Drogie Panie,

czy polecacie jakieś inspirujące profile na Instagramie, dotyczące stylu życia zgodnego z savoir-vivre oraz tematów pokrewnych?

Jak wygląda Wasza aktywność na Instagramie? Prowadzicie swoje profile? Może zechcecie się nimi pochwalić?

Pozdrawiam serdecznie!

Pietryż_anka has reacted to this post.
Pietryż_anka

Tak, prowadzę swój profil, ale myślę, że z tego forum mogłabym nie znaleźć grupy odbiorców, bowiem moje poczucie humoru i wrzucane niekiedy treści wydawać by się mogło, że nie mają za wiele wspólnego z savoir-vivre 🙂 Z przekąsem, celowo nie zawsze dbam o poprawną polszczyznę lub udostępniam popularne aktualnie memy, które dla niektórych wykraczają poza granice dobrego smaku. Nie wiem czy ktoś z moich obserwujących pomyślałby, że na co dzień czytam Sztukę Wyboru i wiele wskazówek stosuję w życiu codziennym 😉 Natomiast wiadomo, że nie wszystkie. Podoba mi się, że pani Halina zwraca uwagę na to, że savoir-vivre nie jest "od do" i nie powinien wrzucać w sztywne ramy. Ja wybieram to, co najlepsze dla mnie tak aby przede wszystkim móc w tym wszystkim pozostać sobą i nie zachowywać się sztucznie.

Profile dotyczące stylu życia zgodnego z savoir-vivre jakie mogę polecić: annabey, schoolofaffluence. Wspaniała kobieta z uroczym żartem 🙂