lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Jaki kolor sprzętu agd wybrać?

Pomocy, jaki wybrać kolor sprzętu AGD do zabudowy czarny, biały czy srebrny?Kolor mebli biały połysk blat i boki prawdopodobnie dąb sonoma.

to zależy jaki efekt chcesz osiągnąć.
Srebrne AGD jest dość klasyczne - będzie pasować do wszystkiego; czarne doda charakteru i pazura. Może być przysłowiową kropką nad i, a białe wtopi się w kuchnię i spowoduje, że efekt będzie delikatny i rozświetlony. Takie AGD będzie całkiem neutralne, wręcz zniknie...
Musisz sama zastanowić się nad tym czy chcesz aby agd było namniej widoczne czy możę chcesz aby było jednym z elementów decydujących w kuchni.
Sama zdecydowałam się na ten drugi rodzaj i zamówiłam sobie agd w kolorze białym, zastanawiałam się j kto będzie wygladać jednak prezentuje się naprawdę dobrze 🙂
Piekarnik do zabudowy oraz inne sprzety kupowałam w Leroy Merlin, polecam zajrzeć. Ceny mają ok no i na miejscu pomogli mi wybrać najlepszy sprzęt, jestem osobiście zadowolona.

Żadna firma nie zapewni bez awaryjności. Każdy sprzęt się psuje nawet Bosch. Dlatego ja wyszłam z założenia, że wolę kupić tańsze i ewentualnie za 5 lat wymienić niż kupić drogie, które też się zepsują. W ten sposób mamy wszystko z Beko. Fakt mamy dopiero sprzęty kilka miesięcy, ale jak na razie nie zamieniła bym ich na żadne inne.

Jeśli chciałabyś urzadzic mieszkanie wygodne oraz jednoczesnie funkcjonalne, polecam stronę:

http://mieszkaniedlamedyka.pl/

Możesz poszukać tutaj porad w sprawie nowoczesnych rozwiązań 🙂