Jaki lubicie kształt oprawek okularów
Cytat z jagnatka data 30 sierpnia 2020, 12:03Jak w temacie. W jakim kształcie oprawki zwykle nosicie?
Wolicie okrągłe, kwadratowe czy jednak kocie ?
Jak w temacie. W jakim kształcie oprawki zwykle nosicie?
Wolicie okrągłe, kwadratowe czy jednak kocie ?
Cytat z Kamila Gwiazdowska data 2 września 2020, 20:56Lubię kocie oczy. Może nie takie oczywiste, ale najlepiej mi w oprawkach, które sa nieco wydłużone oraz skośne. Mam twarz okrągłą i mierzyłam wiele modeli oprawek. Ladnie jest mi jeszcze w kwadratowych, aczkolwiek takie oprawki nie są zbyt modne w ostatnim czassie. Bardzo mi się podobaja okragłe, ale nie jest mi w nich tak dobrze jest w kocich.
Powiem Ci, ze nie ma się co tak sugerować do końca modą. Najlepiej jest wybierać okulary pod katem tego, w jakich Tobie jest dobrze oraz w jakich Ty dobrze się czujesz. Tak wiec najlepiej wybrać się do salonu optycznego oraz na miejscu przymierzyć kilka modeli i tak wybrać coś dla siebie.
Lubię kocie oczy. Może nie takie oczywiste, ale najlepiej mi w oprawkach, które sa nieco wydłużone oraz skośne. Mam twarz okrągłą i mierzyłam wiele modeli oprawek. Ladnie jest mi jeszcze w kwadratowych, aczkolwiek takie oprawki nie są zbyt modne w ostatnim czassie. Bardzo mi się podobaja okragłe, ale nie jest mi w nich tak dobrze jest w kocich.
Powiem Ci, ze nie ma się co tak sugerować do końca modą. Najlepiej jest wybierać okulary pod katem tego, w jakich Tobie jest dobrze oraz w jakich Ty dobrze się czujesz. Tak wiec najlepiej wybrać się do salonu optycznego oraz na miejscu przymierzyć kilka modeli i tak wybrać coś dla siebie.