Logowanie lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.
Jakie kieliszki do wina do zmywarki
jagnatka@jagnatka
595 wpisów
#1 · 30 kwietnia 2026, 09:29
Cytat z jagnatka data 30 kwietnia 2026, 09:29Dziewczyny, mam dość zbierania szkła ze zmywarki... Znacie jakieś pancerne kieliszki do wina? Mimo niskich temperatur i wybierania grubszego szkła, u mnie ciągle coś strzela. Szukałam w wyszukiwarce, ale brak konkretów o trwałości. Co u Was zdaje egzamin?
Dziewczyny, mam dość zbierania szkła ze zmywarki... Znacie jakieś pancerne kieliszki do wina? Mimo niskich temperatur i wybierania grubszego szkła, u mnie ciągle coś strzela. Szukałam w wyszukiwarce, ale brak konkretów o trwałości. Co u Was zdaje egzamin?
Kliknij dla kciuka w dół.0Kliknij dla kciuka w górę.0
Ghosti@ghosti
29 wpisów
#2 · 30 kwietnia 2026, 12:09
Cytat z Ghosti data 30 kwietnia 2026, 12:09Wszystkie myje które mam a mam najtańsze z allegro i z Krosna. Myje nabl tryb szkoło 😉Ogólnie polecam zajrzeć sobie tutaj:https://www.ajmara.pl/kieliszki-do-wina.htmlMają tutaj na miejscu duży wybór kieliszków do wina. I jest tam opisane przy modelach kieliszków. Czy można je myć w zmywarce czy nie jest to jednak zalecane.
Wszystkie myje które mam a mam najtańsze z allegro i z Krosna. Myje nabl tryb szkoło 😉
Ogólnie polecam zajrzeć sobie tutaj:
Mają tutaj na miejscu duży wybór kieliszków do wina. I jest tam opisane przy modelach kieliszków. Czy można je myć w zmywarce czy nie jest to jednak zalecane.

Kliknij dla kciuka w dół.0Kliknij dla kciuka w górę.0