Jakie rośliny przy kaloryferze
Cytat z Urbike data 25 listopada 2025, 09:10Hej, jakie rośliny poradzą sobie na stanowisku blisko kaloryfera? Czy aloes sobie poradzi ? Oczywiście staram się też nie grzać non stop i na pełnej regulacji. Ale mam miejsca właśnie blisko kaloryfera gdzie chciałabym postawić właśnie aloes. Czytałam, że powinien dać radę ale jakie są Wasze doświadczenia ?
Hej, jakie rośliny poradzą sobie na stanowisku blisko kaloryfera? Czy aloes sobie poradzi ? Oczywiście staram się też nie grzać non stop i na pełnej regulacji. Ale mam miejsca właśnie blisko kaloryfera gdzie chciałabym postawić właśnie aloes. Czytałam, że powinien dać radę ale jakie są Wasze doświadczenia ?
Cytat z jagnatka data 25 listopada 2025, 10:59Mój stoi w tym miejscu już kilkanaście lat ( oczywiście był już ucinany bo nie zmieściłby mi się na parapecie) czasami kaloryfery są na pełnej mocy jak jest zimno i nic mu się nie dzieje . To jedna z tych niezniszczalnych roślin jak dla mnie bo i podlewam jak sobie o niej przypomnę 🙂
A jeśli chciałabyś aby ktoś Ci zaaranżował zieleń w domu, polecam kontakt z nimi:
https://dom-roslin.pl/
Pomogą dobrać rośliny do mieszkania.
Mój stoi w tym miejscu już kilkanaście lat ( oczywiście był już ucinany bo nie zmieściłby mi się na parapecie) czasami kaloryfery są na pełnej mocy jak jest zimno i nic mu się nie dzieje . To jedna z tych niezniszczalnych roślin jak dla mnie bo i podlewam jak sobie o niej przypomnę 🙂
A jeśli chciałabyś aby ktoś Ci zaaranżował zieleń w domu, polecam kontakt z nimi:
Pomogą dobrać rośliny do mieszkania.