Jakie sposoby na wybielanie zębów
Cytat z Natalia Brz data 20 lipca 2021, 07:58Oczywiście domowe, to nie znaczy, że nie mogę pójść kupić pasty do zębów, czy węgla, czy czegoś takiego, ale chciałabym coś co naprawdę działa i nie jest super drogie
Oczywiście domowe, to nie znaczy, że nie mogę pójść kupić pasty do zębów, czy węgla, czy czegoś takiego, ale chciałabym coś co naprawdę działa i nie jest super drogie
Cytat z Urbike data 20 lipca 2021, 09:07Płukanie zębów olejem kokosowym, bez węgla. Tzw. Oil pulling. Łyżeczka oleju do buzi i przez 20 minut pluczesz zeby. Efekty po miesiącu oszałamiające, ja widziałam u siebie różnice już po 2/3 razach. Popatrz na YouTube najlepiej 😉
Tak naprawdę jednak najlepsze rezultaty uzyskasz wybielając zęby u stomatologa. Domowymi sposobami trudno jest wybielić w dobry sposób.
https://adedermatologia.pl/usmiech-jak-z-reklamy/
Płukanie zębów olejem kokosowym, bez węgla. Tzw. Oil pulling. Łyżeczka oleju do buzi i przez 20 minut pluczesz zeby. Efekty po miesiącu oszałamiające, ja widziałam u siebie różnice już po 2/3 razach. Popatrz na YouTube najlepiej 😉
Tak naprawdę jednak najlepsze rezultaty uzyskasz wybielając zęby u stomatologa. Domowymi sposobami trudno jest wybielić w dobry sposób.