lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Kostkarka do lodu

Cześć, znacie może jakąś godną polecenia kostkarkę do lodu? Zależy mi na dużych, pełnych kościach. Docelowo chciałem ten model, ale trochę odstraszają mnie kości 20mmx20mm

Kilka rzeczy które dobrze jest wziąć pod uwagę:

1. Wydajność: Sprawdź, jak dużo kostek lodu możesz potrzebować na dzień w swoim lokalu gastronomicznym. Wybierz kostkarkę o odpowiedniej wydajności, która sprosta Twoim potrzebom.
  2. Rozmiar i design: Upewnij się, że kostkarka pasuje do przestrzeni w Twoim lokalu gastronomicznym. Nie tylko musi być wystarczająco duża, aby pomieścić, ale także musi być łatwo dostępna dla personelu.
  3. Cena i koszty eksploatacji: Przyjrzyj się cenom różnych modeli kostkarek oraz kosztom eksploatacji, takim jak zużycie energii elektrycznej, wody i ewentualne koszty konserwacji i napraw.

Więcej inforamcji o wyborze odpowiedniego sprzętu do gastronomii znajdziesz w tym artykule:

Kostkarka do lodu – właściwości i zastosowanie

Idź do jakiegoś Media Expert i coś się znajdzie 🙂

W kwestii wyposażenia do gastronomii warto jest skorzystać z oferty od https://atom-market.pl/kostkarki-do-lodu Znajdziecie u nich m.in. kostkarki do lodu, piece konwekcyjne, piece do pizzy, zmywarki gastronomiczne, meble, urządzenia chłodnicze, akcesoria kuchenne, porcelanę i wiele więcej. Każdy z oferowanych przez nich produktów odznacza się nie tylko wysoką jakością wykonania ale i przystępnymi cenami. Warto wspomnieć również że zaglądając do nich otrzymujecie nie tylko wysokiej klasy sprzęt ale i fachową obsługę gotową rozwiać wszelkie Wasze wątpliwości. Śmiało mogę powiedzieć że jest to miejsce w którym znajdziecie wszystko co potrzebne.