Krawcowa Warszawa
Cytat z Marta P. data 24 sierpnia 2019, 07:02Cześć!
Od jakiegoś czasu rozglądam się za dobrą krawcową w Warszawie. Nikt ze znajomych nie jest w stanie mi pomóc, bo też nikt nie robił przeróbek bardziej zaawansowanych niż skrócenie nogawek. Przeglądałam opinie w google, ale po pierwsze, spora część z nich wygląda na manipulowane, po drugie, są zakłady krawieckie, które w ogóle w googlu nie istnieją.
Interesuje mnie krawcowa zarówno pod kątem przeróbek, jak i potencjalnie szycia ubrań od zera (choć niekoniecznie oba te cele muszę realizować w tym samym zakładzie).
Będę wdzięczna za wszelkie polecenia, ale też negatywne rekomendacje, jeśli któraś z Was miała złe doświadczenia z jakimś zakładem.
Cześć!
Od jakiegoś czasu rozglądam się za dobrą krawcową w Warszawie. Nikt ze znajomych nie jest w stanie mi pomóc, bo też nikt nie robił przeróbek bardziej zaawansowanych niż skrócenie nogawek. Przeglądałam opinie w google, ale po pierwsze, spora część z nich wygląda na manipulowane, po drugie, są zakłady krawieckie, które w ogóle w googlu nie istnieją.
Interesuje mnie krawcowa zarówno pod kątem przeróbek, jak i potencjalnie szycia ubrań od zera (choć niekoniecznie oba te cele muszę realizować w tym samym zakładzie).
Będę wdzięczna za wszelkie polecenia, ale też negatywne rekomendacje, jeśli któraś z Was miała złe doświadczenia z jakimś zakładem.
Cytat z Bloodorange data 24 sierpnia 2019, 14:08Bardzo polecam Agencję Ochrony Mody pani Krystyny Żuberek (Mokotowska przy Placu Zbawiciela). Szyłam u niej sukienki i spódnice, przerabiałam płaszcz. Pani Krystyna szyła/szyje kostiumy teatralne, i jest otwarta na nieszablonowe rozwiązania. Jeśli nie ma jakichś konkretnych tkanin, poleca sklep, gdzie można je kupić. Nie zawsze jest szybko, ale zawsze było dobrze.
Bardzo polecam Agencję Ochrony Mody pani Krystyny Żuberek (Mokotowska przy Placu Zbawiciela). Szyłam u niej sukienki i spódnice, przerabiałam płaszcz. Pani Krystyna szyła/szyje kostiumy teatralne, i jest otwarta na nieszablonowe rozwiązania. Jeśli nie ma jakichś konkretnych tkanin, poleca sklep, gdzie można je kupić. Nie zawsze jest szybko, ale zawsze było dobrze.
Cytat z Klaudynka data 10 sierpnia 2023, 08:35Zerknij na insta "daisylette" sporo poleca wlasnie jakies lepsze materialy jedne drozsze inne mniej I ma o takim klasycznym eleganckim stylu, jeszcze karolina sobanska.
Jeśli miałabym tutaj wskazać praktyczne i klasyczne obuwie, to polecam półbuty:
https://ekobieco.pl/polbuty-damskie-modelem-na-wiele-okazji
Warto jest mieć w szafie taką parę, która pasuje na naprawdę wiele okazji 🙂
Zerknij na insta "daisylette" sporo poleca wlasnie jakies lepsze materialy jedne drozsze inne mniej I ma o takim klasycznym eleganckim stylu, jeszcze karolina sobanska.
Jeśli miałabym tutaj wskazać praktyczne i klasyczne obuwie, to polecam półbuty:
https://ekobieco.pl/polbuty-damskie-modelem-na-wiele-okazji
Warto jest mieć w szafie taką parę, która pasuje na naprawdę wiele okazji 🙂