Ścieżka forum - jesteś tutaj:FORUMTematy rozmów: GarderobaMia Giacca
lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Mia Giacca

Mia Giacca to stosunkowo młoda polska marka odzieżowa ze Szczecina.
Macie od nich jakieś ubrania?
Przymierzałyście je?
Macie doświadczenie z szyciem u nich ubrań na zamowienie?

Pamiętam swoje zdziwienie, gdy dowiedziałam się, że to polska marka. Mogliby dopracować polską wersję strony, bo teraz to jest pomieszane. I nie rozumiem, czemu wszystkie ceny są w euro (chyba że ja nie widzę, że można przełączyć gdzieś na PLN). W każdym razie widziałam u Karoliny Maras i u Freakery kostiumy od tej marki. Chętnie bym przygarnęła taki zestaw w stylu Chanel, ale ceny są dla mnie jednak zbyt wysokie. Może kiedyś uszyję sobie coś takiego u jakiejś małej krawcowej.

Mnie bardzo odstrasza fakt, że ta firma mieści się tak daleko. Ich konkurencja- M. Kamińska- mieści się w Warszawie, dla mnie to nie jest aż tak duży problem, wskoczyć w pociąg i przymierzyć, obejrzeć, kupić ciuch od nich na żywo(Bo umówmy się, cena biletu to grosze w porównaniu z ceną ubrania). Wolę ogólnie kupować ubrania na żywo(zwłaszcza te drogie), zwracanie produktu do sklepu jest dla mnie uciążliwe.

Ubrania z Mia Giacca na zdjęciach prezentują sie pięknie- ale właśnie- wolałabym je przed zakupem dotknąć i przymierzyć. I dopiero wtedy zdecydować o zakupie i ewentualnych poprawkach(mam dziwną figurę, więc poprawki są nieuniknione).