Narożnik z funkcją spania zamiast łóżka
Cytat z Natalia Brz data 26 stycznia 2022, 07:47Z uwagi na niewielkie mieszkanie zastanawiam się nad narożnikiem typu L z funkcją spania zamiast łóżka. Da się w ogóle wyspać w taki sposób? Jest wygodnie? Lepszy narożnik czy zwykła sofa?
Z uwagi na niewielkie mieszkanie zastanawiam się nad narożnikiem typu L z funkcją spania zamiast łóżka. Da się w ogóle wyspać w taki sposób? Jest wygodnie? Lepszy narożnik czy zwykła sofa?
Cytat z Klaudynka data 26 stycznia 2022, 08:46Sama mając niewielki salon zdecydowałam się na narożnik typu L i jestem zadowolona łatwo się rozsuwa, składa się jedna cześć z oparcia szybko i sprytnie do tego jest szeroki i wygodny jeśli chodzi o powierzchnię spania i odpoczynku bądź oglądania tv, uszyty z miękkiego materiału, ma dodatkowo regulowana poduszkę-tzw zagłówek.
Taka duża rogówka do salonu jest do kupienia w tym sklepie.
Znajdziesz tutaj duży wybór wygodnych mebli wypoczynkowych 🙂
Sama mając niewielki salon zdecydowałam się na narożnik typu L i jestem zadowolona łatwo się rozsuwa, składa się jedna cześć z oparcia szybko i sprytnie do tego jest szeroki i wygodny jeśli chodzi o powierzchnię spania i odpoczynku bądź oglądania tv, uszyty z miękkiego materiału, ma dodatkowo regulowana poduszkę-tzw zagłówek.
Taka duża rogówka do salonu jest do kupienia w tym sklepie.
Znajdziesz tutaj duży wybór wygodnych mebli wypoczynkowych 🙂