Oprawa muzyczna wesela
Cytat z Fulik33 data 18 sierpnia 2023, 09:38Witam serdecznie, na co dzień mieszkam w Anglii, ale mam rodzinę w Polsce i to właśnie tam planuję zorganizować swoje wesele. Część gości (od strony przyszłego męża) to Anglicy. Zastanawiam się nad oprawą muzyczną takiego wesela.
Witam serdecznie, na co dzień mieszkam w Anglii, ale mam rodzinę w Polsce i to właśnie tam planuję zorganizować swoje wesele. Część gości (od strony przyszłego męża) to Anglicy. Zastanawiam się nad oprawą muzyczną takiego wesela.
Cytat z czystaka data 18 sierpnia 2023, 09:39W takim razie koniecznie zastanów się nad zatrudnieniem na wesele dj. Może ten z Krakowa? Przedyskutuj koniecznie z nim kwestię dogadania się po angielsku - wiem, że ten, którego namiary podrzuciłem, prowadzi imprezy również w tym języku.
W takim razie koniecznie zastanów się nad zatrudnieniem na wesele dj. Może ten z Krakowa? Przedyskutuj koniecznie z nim kwestię dogadania się po angielsku - wiem, że ten, którego namiary podrzuciłem, prowadzi imprezy również w tym języku.
Cytat z Terevi data 21 sierpnia 2025, 20:41Hej wszystkim, jeżeli planujecie wesele i myślicie nad obsługą muzyczną, to mogę polecić Wam wypróbowany zespół na wesele Lubin. Byłem na uroczystości, gdzie występowali i muszę przyznać, że nie pamiętam kiedy widziałem taką energię na parkiecie – praktycznie przez całą noc goście bawili się non stop. Fajne jest to, że w składzie mają też DJ-a, więc potrafią połączyć muzykę na żywo z setami, które pasują do młodszych jak i starszych uczestników. Dużą zaletą jest również opcja ustalenia repertuaru i dopasowania całości do własnych preferencji. Moim zdaniem to znakomity wybór, jeśli ktoś chce mieć wyjątkowe wesele, na którym muzyka nie będzie przewidywalna, tylko naprawdę zachęci ludzi do zabawy.
Hej wszystkim, jeżeli planujecie wesele i myślicie nad obsługą muzyczną, to mogę polecić Wam wypróbowany zespół na wesele Lubin. Byłem na uroczystości, gdzie występowali i muszę przyznać, że nie pamiętam kiedy widziałem taką energię na parkiecie – praktycznie przez całą noc goście bawili się non stop. Fajne jest to, że w składzie mają też DJ-a, więc potrafią połączyć muzykę na żywo z setami, które pasują do młodszych jak i starszych uczestników. Dużą zaletą jest również opcja ustalenia repertuaru i dopasowania całości do własnych preferencji. Moim zdaniem to znakomity wybór, jeśli ktoś chce mieć wyjątkowe wesele, na którym muzyka nie będzie przewidywalna, tylko naprawdę zachęci ludzi do zabawy.