lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Oprawa muzyczna wesela

Witam serdecznie, na co dzień mieszkam w Anglii, ale mam rodzinę w Polsce i to właśnie tam planuję zorganizować swoje wesele. Część gości (od strony przyszłego męża) to Anglicy. Zastanawiam się nad oprawą muzyczną takiego wesela.

W takim razie koniecznie zastanów się nad zatrudnieniem na wesele dj. Może ten z Krakowa? Przedyskutuj koniecznie z nim kwestię dogadania się po angielsku - wiem, że ten, którego namiary podrzuciłem, prowadzi imprezy również w tym języku.

Hej wszystkim, jeżeli planujecie wesele i myślicie nad obsługą muzyczną, to mogę polecić Wam wypróbowany zespół na wesele Lubin. Byłem na uroczystości, gdzie występowali i muszę przyznać, że nie pamiętam kiedy widziałem taką energię na parkiecie – praktycznie przez całą noc goście bawili się non stop. Fajne jest to, że w składzie mają też DJ-a, więc potrafią połączyć muzykę na żywo z setami, które pasują do młodszych jak i starszych uczestników. Dużą zaletą jest również opcja ustalenia repertuaru i dopasowania całości do własnych preferencji. Moim zdaniem to znakomity wybór, jeśli ktoś chce mieć wyjątkowe wesele, na którym muzyka nie będzie przewidywalna, tylko naprawdę zachęci ludzi do zabawy.