lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Paczki w pracy dla pracowników

W jaki sposób skompletować mądrze paczki w pracy dla pracowników? Czy ktos kiedyś się tym zajmował?

Najlepiej jest pomysleć o tym co sama chciałabyś dostać. Dobrze jest skompletować takie paczki madrze tak aby docenić pracowników.

Myśląc o zawartości paczki, zwracajmy uwagę przede wszystkim na zasadę stosowności. Przy personalizacji paczek między poszczególnymi działami warto zadbać o to, żeby wszystkie były jednakowo atrakcyjne

Jeśli nie masz doświadczenia w tworzeniu takich prezentów, polecam po prostu zamówic gotowe już paczki w sieci. Bedzie to na pewno łatwiejsze.

Cytat z jagnatka data 1 października 2020, 09:15

W jaki sposób skompletować mądrze paczki w pracy dla pracowników? Czy ktos kiedyś się tym zajmował?

Paczki? A co to? Po co to się daje?
Nigdy z takim czymś się nie spotkałam

Cytat z jagnatka data 1 października 2020, 09:15

Hej, o jakie paczki Ci chodzi? Takie prezentowe wręczane z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia? Pracowałam kiedyś w firmie produkcyjnej (ok. 60 osób), gdzie jako pracownik administracyjny się tym zajmowałam, więc mogę Ci coś napisać w tym temacie ale proszę napisz, czy takie właśnie paczki masz na myśli :).

Moim zdaniem dobrze jeśli znajdą się tam smakołyki, których potencjalny pracownik nie kupi sobie samodzielnie jak

dobra kawa i herbata

luksusowe pasztety

słodycze

belgijska czekolada

ewentualnie jakieś dobre wino

Ewentualnie skarpetki z ciekawym nadrukiem https://ultrareklam.pl/skarpetki-z-wlasnym-wzorem-na-zamowienie

mogę polecić bo w Krakowie nie znam nikogo a w stolicy znam kilka firm godnych polecenia bo moi znajomi stale się przeprowadzają z mieszkania do mieszkania, taki urok mieszkania w wynajętych mieszkaniach niestety