Pędzle do makijazu
Cytat z Kamila Gwiazdowska data 12 listopada 2020, 12:48Moje pytanie: czy polecacie jakieś gąbeczki oraz mięciutkie(!), dobre pędzle- przystępne cenowo i dostępne stacjonarnie(!!!)? Pędzle jakich najbardziej potrzebuję to: do pudru i do blendowania cieni.
Moje pytanie: czy polecacie jakieś gąbeczki oraz mięciutkie(!), dobre pędzle- przystępne cenowo i dostępne stacjonarnie(!!!)? Pędzle jakich najbardziej potrzebuję to: do pudru i do blendowania cieni.
Cytat z Anna Kareta data 13 listopada 2020, 09:31Jeśli stacjonarnie to polecam wybrać się do Hebe. Obecnie mają tam calkiem dobre pędzle, dobrze jest polować na promocje. Niestety ale wyboru stacjonarnego obecnie dużego nie masz z uwagi na to, że galerie handlowe są zamknięte i przez to wiele sklepow, w których potencjalnie mogłabyś znaleźć dobrej klasy pędzelki do malowania twarzy.
Nie wiem czemu nie chcesz zamówić pędzli przez internet. Obecnie jest wiele sklepów, w których możesz dostać porządne pędzelki w dobrej cenie. Zerknij sobie chociazby do sklepu Trena. https://trena.pl/351-pedzle
Jeśli stacjonarnie to polecam wybrać się do Hebe. Obecnie mają tam calkiem dobre pędzle, dobrze jest polować na promocje. Niestety ale wyboru stacjonarnego obecnie dużego nie masz z uwagi na to, że galerie handlowe są zamknięte i przez to wiele sklepow, w których potencjalnie mogłabyś znaleźć dobrej klasy pędzelki do malowania twarzy.
Nie wiem czemu nie chcesz zamówić pędzli przez internet. Obecnie jest wiele sklepów, w których możesz dostać porządne pędzelki w dobrej cenie. Zerknij sobie chociazby do sklepu Trena. https://trena.pl/351-pedzle
Cytat z Róża data 14 listopada 2020, 05:06Osobiscie polecam pedzle Maxineczki dostepne na mintishop.pl (M Brush), sa dosyc drogie ale bardzo dobre i przy dabniu o nie, posluza kilka albo kilkanascie lat. Ja swoj zestaw mam od ponad roku i dalej wyglada jak nowy.
Osobiscie polecam pedzle Maxineczki dostepne na mintishop.pl (M Brush), sa dosyc drogie ale bardzo dobre i przy dabniu o nie, posluza kilka albo kilkanascie lat. Ja swoj zestaw mam od ponad roku i dalej wyglada jak nowy.