Polecana firma przeprowadzkowa w Krakowie?
Cytat z czystaka data 3 marca 2023, 11:17Wiele dobrego słyszałam o tej firmie. Oferują transport oraz wywóz mebli w Krakowie w bardzo dogodnych cenach.
Wiele dobrego słyszałam o tej firmie. Oferują transport oraz wywóz mebli w Krakowie w bardzo dogodnych cenach.
Cytat z kasiowa data 24 maja 2023, 09:15Niestety ja tylko przeprowadzki warszawa mogę polecić bo w Krakowie nie znam nikogo a w stolicy znam kilka firm godnych polecenia bo moi znajomi stale się przeprowadzają z mieszkania do mieszkania, taki urok mieszkania w wynajętych mieszkaniach niestety 🙂
Niestety ja tylko przeprowadzki warszawa mogę polecić bo w Krakowie nie znam nikogo a w stolicy znam kilka firm godnych polecenia bo moi znajomi stale się przeprowadzają z mieszkania do mieszkania, taki urok mieszkania w wynajętych mieszkaniach niestety 🙂
Cytat z charlis389 data 26 grudnia 2023, 19:40mogę polecić bo w Krakowie nie znam nikogo a w stolicy znam kilka firm godnych polecenia bo moi znajomi stale się przeprowadzają z mieszkania do mieszkania, taki urok mieszkania w wynajętych mieszkaniach niestety
mogę polecić bo w Krakowie nie znam nikogo a w stolicy znam kilka firm godnych polecenia bo moi znajomi stale się przeprowadzają z mieszkania do mieszkania, taki urok mieszkania w wynajętych mieszkaniach niestety
Cytat z charlis389 data 26 grudnia 2023, 19:41mogę polecić bo w Krakowie nie znam nikogo a w stolicy znam kilka firm godnych polecenia b
mogę polecić bo w Krakowie nie znam nikogo a w stolicy znam kilka firm godnych polecenia b