Powiększanie piersi
Cytat z jagnatka data 29 listopada 2022, 13:50Najlepiej zacząć od nosów u jakiego operatora podobają Ci się efekty i raczej nie będzie problemu żeby połączyć ja z implantem. 😉
Od siebie polecam kontakt z doktor Raczkowską w Krakowie:
https://www.raczkowska.pl/powiekszanie-piersi/
Powiększałam u niej piersi i jestem bardzo zadowolona z rezultatu.
Najlepiej zacząć od nosów u jakiego operatora podobają Ci się efekty i raczej nie będzie problemu żeby połączyć ja z implantem. 😉
Od siebie polecam kontakt z doktor Raczkowską w Krakowie:
https://www.raczkowska.pl/powiekszanie-piersi/
Powiększałam u niej piersi i jestem bardzo zadowolona z rezultatu.
Cytat z laurka data 16 kwietnia 2025, 08:51Czy ktoś miał powiększanie piersi implantami u dr Żukowskiej w Warszawie? Zastanawiam się nad tym zabiegiem, ale mam mnóstwo pytań – jak wygląda rekonwalescencja, czy ból jest duży i przede wszystkim, czy efekt wygląda naturalnie?
Czy ktoś miał powiększanie piersi implantami u dr Żukowskiej w Warszawie? Zastanawiam się nad tym zabiegiem, ale mam mnóstwo pytań – jak wygląda rekonwalescencja, czy ból jest duży i przede wszystkim, czy efekt wygląda naturalnie?
Cytat z warmek data 21 kwietnia 2025, 09:02Powiększanie piersi u dr Żukowskiej w klinice Elite to świetny wybór, jeśli zależy Ci na naturalnym efekcie i profesjonalnym podejściu. Sama rekonwalescencja trwa kilka tygodni – przez pierwsze dni może być odczuwalny ból i napięcie, ale dostajesz leki przeciwbólowe, które pomagają. Przez około miesiąc trzeba nosić specjalny stanik, żeby piersi dobrze się ułożyły. Efekt końcowy jest bardzo naturalny, bo lekarz dobiera implanty do budowy ciała i oczekiwań pacjentki.
Powiększanie piersi u dr Żukowskiej w klinice Elite to świetny wybór, jeśli zależy Ci na naturalnym efekcie i profesjonalnym podejściu. Sama rekonwalescencja trwa kilka tygodni – przez pierwsze dni może być odczuwalny ból i napięcie, ale dostajesz leki przeciwbólowe, które pomagają. Przez około miesiąc trzeba nosić specjalny stanik, żeby piersi dobrze się ułożyły. Efekt końcowy jest bardzo naturalny, bo lekarz dobiera implanty do budowy ciała i oczekiwań pacjentki.