lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Powiększanie ust ile ml

Mam pytanie do pań powiększające usta, ile ml na pierwszy raz czy 0.5 wystarczy czy trzeba 1ml.
Jakie są ewentualne konsekwencje, ile się trzyma efekt, a może są niezadowolone panie?
Mam asymetrię.

Pamiętaj, ze pierwszy raz trzyma najkrócej, traktowany jest jako podstawa do budowania ust, wiec proponuje 1ml, bo przy 0.5ml nawet nic nie zauważysz po wygojeniu. Chyba, ze zamierzasz chodzić 0.5ml co 2 miesiące żeby je zbudować. To ile trzyma efekt to kwestia indywidualna, każdy organizm jest inny. A co do konsekwencji… ryzyko jest zawsze, tutaj najgorsze powikłanie to martwica tkanek przy okluzji naczynia.

Sama regularnie chodzę do Slow Age w Rzeszowie:

https://slowage.pl/oferta/medycyna-estetyczna/modelowanie-ust

I mogę polecić, świetny gabinet, osobiście jestem bardzo zadowolona z rezultatu powiększenia ust.

Ja poddałam się zabiegowi pod koniec lipca 2021 po raz pierwszy - 0.5ml. Efekt mam do dziś, zastanawiam się czy w ogóle kiedyś będę musiała poprawiać. Zależało mi na delikatnym uwydatnieniu i taki efekt został uzyskany. Często gdy zatrzyma mi się woda w organizmie usta są szczególnie "pełniejsze". Także w mojej opinii to bardzo indywidualna kwestia. Warto nadmienić, że zabieg jest bolesny, ale krótki 🙂

Jeśli szukasz najwyższej jakości zabiegów z zakresu medycyny estetycznej, to na pewno warto zwrócić uwagę na medycyna estetyczna białystok . Warto wiedzieć, że miejsce to oferuje nie tylko zabiegi dla poprawy urody, ale także leczenie różnego rodzaju dolegliwości, takich jak nadpotliwość czy bruksizm. Dzięki temu, można zadbać nie tylko o wygląd, ale także o zdrowie.

Cześć! Planuję pierwszy zabieg powiększenia ust i przyznam, że mam trochę obaw. Zależy mi na naturalnym efekcie, bez przesady. Ostatnio znajoma poleciła mi klinikę https://www.kamskin.pl/ – wyglądają na profesjonalistów, ale chciałabym zapytać, czy ktoś z Was miał tam wykonywany taki zabieg? Jakie były efekty i jak oceniasz ich podejście? Będę bardzo wdzięczna za opinie!