Ścieżka forum - jesteś tutaj:FORUMTematy rozmów: KosmetykaPowiększenie ust
lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.

Powiększenie ust

Witajcie. Czy któraś z was miała wypełniane usta preparatem artfiller universal ? Dzisiaj miałam swój pierwszy zabieg powiększania ust. Zostałam poinformowana o efektach ubocznych. Problem w tym, że ja nie potrafię się uspokoić. Usta z lewej strony mają siniaki. Zrobiły się nierówne. Wyczuwam grudki, nie mogę "napiąć" ust. Przy piciu ze szklanki czuję dziwną grudkę z lewej strony. Boje się, że to mi nie zejdzie.

Kochana zostałaś poinformowana o wszystkich skutkach ubocznych. Teraz posłuchaj bardzo uważnie- każdy organizm jest inny i każdy inaczej reaguje na powiększanie ust. U jednego obejdzie się z delikatnymi siniakami i małą opuchlizną a i drugiej spod siniaków przez tydzień nie będzie widać ust. To nie jest masaż czy peeling tylko zabieg z wykorzystaniem igły i „ingerencji” w ciało, jeśli myślałaś, że takie piękne usta są od razu to się bardzo grubo mylisz bo na efekt trzeba poczekać, na ten moment możesz nawet nie widzieć ich kształtu a jutro może być jeszcze gorzej bo 2 doba jest najgorsza a na 4 dobę możesz dostać opryszki wiec pij dużo wody, łykaj heviran, kup maść arnikową i nie panikuj, bo to jedynie pokazuje ze kompletnie nie byłaś gotowa na zabieg

Jak sprawdzić uczulenie na lidokainę?

Zawsze możesz też poczytać sobie jak działa uczulenie na lidokaine.

Wypełnianie ust preparatem artfiller universal jest popularnym zabiegiem estetycznym, który polega na wstrzyknięciu specjalnego preparatu w usta, aby je powiększyć i nadać im pożądany kształt. Jest to zabieg medycyny estetycznej i jak każdy zabieg medyczny, może wiązać się z pewnymi ryzykami i efektami ubocznymi. Siniaki, nierówności, grudki i trudności z napięciem ust mogą być efektem ubocznym po wypełnieniu ust. Zaleca się skonsultowanie się z lekarzem, który wykonał zabieg w celu uzyskania dalszej pomocy i porad.