Powiększenie ust
Cytat z Bkacpa data 13 stycznia 2023, 07:58Witajcie. Czy któraś z was miała wypełniane usta preparatem artfiller universal ? Dzisiaj miałam swój pierwszy zabieg powiększania ust. Zostałam poinformowana o efektach ubocznych. Problem w tym, że ja nie potrafię się uspokoić. Usta z lewej strony mają siniaki. Zrobiły się nierówne. Wyczuwam grudki, nie mogę "napiąć" ust. Przy piciu ze szklanki czuję dziwną grudkę z lewej strony. Boje się, że to mi nie zejdzie.
Witajcie. Czy któraś z was miała wypełniane usta preparatem artfiller universal ? Dzisiaj miałam swój pierwszy zabieg powiększania ust. Zostałam poinformowana o efektach ubocznych. Problem w tym, że ja nie potrafię się uspokoić. Usta z lewej strony mają siniaki. Zrobiły się nierówne. Wyczuwam grudki, nie mogę "napiąć" ust. Przy piciu ze szklanki czuję dziwną grudkę z lewej strony. Boje się, że to mi nie zejdzie.
Cytat z jagnatka data 13 stycznia 2023, 10:23Kochana zostałaś poinformowana o wszystkich skutkach ubocznych. Teraz posłuchaj bardzo uważnie- każdy organizm jest inny i każdy inaczej reaguje na powiększanie ust. U jednego obejdzie się z delikatnymi siniakami i małą opuchlizną a i drugiej spod siniaków przez tydzień nie będzie widać ust. To nie jest masaż czy peeling tylko zabieg z wykorzystaniem igły i „ingerencji” w ciało, jeśli myślałaś, że takie piękne usta są od razu to się bardzo grubo mylisz bo na efekt trzeba poczekać, na ten moment możesz nawet nie widzieć ich kształtu a jutro może być jeszcze gorzej bo 2 doba jest najgorsza a na 4 dobę możesz dostać opryszki wiec pij dużo wody, łykaj heviran, kup maść arnikową i nie panikuj, bo to jedynie pokazuje ze kompletnie nie byłaś gotowa na zabieg
https://pszczolkakasia.pl/jak-sprawdzic-uczulenie-na-lidokaine/
Zawsze możesz też poczytać sobie jak działa uczulenie na lidokaine.
Kochana zostałaś poinformowana o wszystkich skutkach ubocznych. Teraz posłuchaj bardzo uważnie- każdy organizm jest inny i każdy inaczej reaguje na powiększanie ust. U jednego obejdzie się z delikatnymi siniakami i małą opuchlizną a i drugiej spod siniaków przez tydzień nie będzie widać ust. To nie jest masaż czy peeling tylko zabieg z wykorzystaniem igły i „ingerencji” w ciało, jeśli myślałaś, że takie piękne usta są od razu to się bardzo grubo mylisz bo na efekt trzeba poczekać, na ten moment możesz nawet nie widzieć ich kształtu a jutro może być jeszcze gorzej bo 2 doba jest najgorsza a na 4 dobę możesz dostać opryszki wiec pij dużo wody, łykaj heviran, kup maść arnikową i nie panikuj, bo to jedynie pokazuje ze kompletnie nie byłaś gotowa na zabieg
Zawsze możesz też poczytać sobie jak działa uczulenie na lidokaine.
Cytat z kamilla data 16 stycznia 2023, 18:10Wypełnianie ust preparatem artfiller universal jest popularnym zabiegiem estetycznym, który polega na wstrzyknięciu specjalnego preparatu w usta, aby je powiększyć i nadać im pożądany kształt. Jest to zabieg medycyny estetycznej i jak każdy zabieg medyczny, może wiązać się z pewnymi ryzykami i efektami ubocznymi. Siniaki, nierówności, grudki i trudności z napięciem ust mogą być efektem ubocznym po wypełnieniu ust. Zaleca się skonsultowanie się z lekarzem, który wykonał zabieg w celu uzyskania dalszej pomocy i porad.
Wypełnianie ust preparatem artfiller universal jest popularnym zabiegiem estetycznym, który polega na wstrzyknięciu specjalnego preparatu w usta, aby je powiększyć i nadać im pożądany kształt. Jest to zabieg medycyny estetycznej i jak każdy zabieg medyczny, może wiązać się z pewnymi ryzykami i efektami ubocznymi. Siniaki, nierówności, grudki i trudności z napięciem ust mogą być efektem ubocznym po wypełnieniu ust. Zaleca się skonsultowanie się z lekarzem, który wykonał zabieg w celu uzyskania dalszej pomocy i porad.