Prezent dla chłopaka na początku znajomości
Cytat z Klaudynka data 2 października 2023, 10:16Szukam pomysłów na prezent dla chłopaka na początku znajomości. Co warto jest dać tej drugiej osobie? 🙂
Szukam pomysłów na prezent dla chłopaka na początku znajomości. Co warto jest dać tej drugiej osobie? 🙂
Cytat z jagnatka data 2 października 2023, 14:08ja robie mojemu wlasnorecznie robione dzemy/soki z jego ulubionych owocow, daje ulubione przekaski, za kazdym razem jak sie widzimy to tez mu cos upieke ;- ) no i jak powie ze zjadlby cos konkretnego to tez staram sie to zapewnic 😉
Można ewentualnie podarować jakis dobry jakościowo alkohol, o ile oczywiście pije:
https://amarone.pl/
W tym miejscu znajdziesz wiele opcji.
ja robie mojemu wlasnorecznie robione dzemy/soki z jego ulubionych owocow, daje ulubione przekaski, za kazdym razem jak sie widzimy to tez mu cos upieke ;- ) no i jak powie ze zjadlby cos konkretnego to tez staram sie to zapewnic 😉
Można ewentualnie podarować jakis dobry jakościowo alkohol, o ile oczywiście pije:
W tym miejscu znajdziesz wiele opcji.
Cytat z Laura09 data 20 marca 2024, 15:23A zobaczcie sobie na zestawy prezentowe dla mężczyzny , które dostępne są na stronie facetaria.pl. Według mnie tam znajdziecie coś praktycznego i odpowiedniego. Tam znajdziecie fajniutkie zestawy pielęgnacyjne, które każdy pan doceni.
A zobaczcie sobie na zestawy prezentowe dla mężczyzny , które dostępne są na stronie facetaria.pl. Według mnie tam znajdziecie coś praktycznego i odpowiedniego. Tam znajdziecie fajniutkie zestawy pielęgnacyjne, które każdy pan doceni.