Logowanie lub Zarejestruj się aby założyć posty i tematy.
Prezent dla rodziców z okazji rocznicy
Urbike@urbike
415 wpisów
#1 · 1 grudnia 2022, 08:47
Cytat z Urbike data 1 grudnia 2022, 08:47KOCHANE,jaki prezent byłyby najlepszy dla rodziców z okazji ich 30 rocznicy ślubu?Ja miałam w głowie 3 pomysły:- kolacja we dwoje w fajnej restauracji- voucher na wspólny masaż relaksujący plus zdjęcie w lokalnej gazecie w dziale z życzeniamiJednak czy to nie banalne?Może Wy macie jakieś ciekawe pomysły?
KOCHANE,
jaki prezent byłyby najlepszy dla rodziców z okazji ich 30 rocznicy ślubu?
Ja miałam w głowie 3 pomysły:
- kolacja we dwoje w fajnej restauracji
- voucher na wspólny masaż relaksujący plus zdjęcie w lokalnej gazecie w dziale z życzeniami
Jednak czy to nie banalne?
Może Wy macie jakieś ciekawe pomysły?
Kliknij dla kciuka w dół.0Kliknij dla kciuka w górę.0
Natalia Brz@nataliabrz
276 wpisów
#2 · 1 grudnia 2022, 09:09
Cytat z Natalia Brz data 1 grudnia 2022, 09:09Wolałabym coś, co nie wymaga ode mnie pokazywania paszczy w gazecie i dotykania mnie przez obcych ludzi, dlatego temat życzeń czy innych spa/masaży jest dla mnie kontrowersyjny.Opcja z kolacją spoko, może w połączeniu z noclegiem w jakimś fajnym dworku/winnicy? Ewentualnie voucher na coś, co lubią.Można też podarować zestaw ekskluzywnej pościeli:Bardzo dobrej jakości jest pościel Hefel.
Wolałabym coś, co nie wymaga ode mnie pokazywania paszczy w gazecie i dotykania mnie przez obcych ludzi, dlatego temat życzeń czy innych spa/masaży jest dla mnie kontrowersyjny.
Opcja z kolacją spoko, może w połączeniu z noclegiem w jakimś fajnym dworku/winnicy? Ewentualnie voucher na coś, co lubią.
Można też podarować zestaw ekskluzywnej pościeli:
Bardzo dobrej jakości jest pościel Hefel.

Kliknij dla kciuka w dół.0Kliknij dla kciuka w górę.0