Problem z prowadzeniem webinarów
Cytat z FrankFFG data 10 maja 2025, 20:45Od kilku miesięcy rozwijam swoją działalność jako freelancer i coraz częściej prowadzę konsultacje online oraz webinary dla klientów – zarówno z Polski, jak i zza granicy. Niestety mam już dość problemów technicznych: jedna platforma się zawiesza, inna wymaga instalacji dodatkowego oprogramowania, a kolejna ma fatalną jakość dźwięku. Potrzebuję prostego, stabilnego rozwiązania do spotkań online – bez kombinowania i z funkcją nagrywania. Macie coś sprawdzonego?
Od kilku miesięcy rozwijam swoją działalność jako freelancer i coraz częściej prowadzę konsultacje online oraz webinary dla klientów – zarówno z Polski, jak i zza granicy. Niestety mam już dość problemów technicznych: jedna platforma się zawiesza, inna wymaga instalacji dodatkowego oprogramowania, a kolejna ma fatalną jakość dźwięku. Potrzebuję prostego, stabilnego rozwiązania do spotkań online – bez kombinowania i z funkcją nagrywania. Macie coś sprawdzonego?
Cytat z Carll932 data 11 maja 2025, 12:08Jako freelancer często prowadzę konsultacje i webinary dla klientów z różnych krajów. Kiedyś miałem spory problem ze znalezieniem narzędzia, które byłoby stabilne, proste w obsłudze i nie wymagało instalowania dodatkowego oprogramowania. Kolega z branży polecił mi platforma do spotkań online i postanowiłem spróbować. Już po pierwszym użyciu wiedziałem, że zostanę na dłużej. Uczestnicy bez problemu dołączali do spotkania, mogli zadawać pytania na czacie, a jakość wideo i audio była naprawdę świetna. Do tego mogłem łatwo udostępnić prezentację i zapisać nagranie. Od tego czasu używam tylko tego rozwiązania – oszczędzam czas i mam pewność, że wszystko pójdzie zgodnie z planem.
Jako freelancer często prowadzę konsultacje i webinary dla klientów z różnych krajów. Kiedyś miałem spory problem ze znalezieniem narzędzia, które byłoby stabilne, proste w obsłudze i nie wymagało instalowania dodatkowego oprogramowania. Kolega z branży polecił mi platforma do spotkań online i postanowiłem spróbować. Już po pierwszym użyciu wiedziałem, że zostanę na dłużej. Uczestnicy bez problemu dołączali do spotkania, mogli zadawać pytania na czacie, a jakość wideo i audio była naprawdę świetna. Do tego mogłem łatwo udostępnić prezentację i zapisać nagranie. Od tego czasu używam tylko tego rozwiązania – oszczędzam czas i mam pewność, że wszystko pójdzie zgodnie z planem.
Cytat z kukras data 26 sierpnia 2025, 14:01Witam! Jeśli również jesteś freelancerem i chcesz wystawić fakturę swojemu klientowi, ale nie masz firmy, to mogę polecić tę stronę, na której nauczyłem się wystawiać fakturę VAT bez firmy - https://freelancehunt.com/pl/service/reverse . Osobiście chętnie korzystam z tego serwisu, bo ma niskie opłaty!
Witam! Jeśli również jesteś freelancerem i chcesz wystawić fakturę swojemu klientowi, ale nie masz firmy, to mogę polecić tę stronę, na której nauczyłem się wystawiać fakturę VAT bez firmy - https://freelancehunt.com/pl/service/reverse . Osobiście chętnie korzystam z tego serwisu, bo ma niskie opłaty!