rozwód dobry mecenas Gdańsk
Cytat z warmek data 4 listopada 2025, 08:19Czy możecie polecić dobrego mecenasa z Trójmiasta, który zajmuje się rozwodami z podziałem majątku? Mam dość skomplikowaną sytuację – wspólne mieszkanie, kredyt, dwójka dzieci, a atmosfera w domu coraz gorsza. Chciałbym, żeby ktoś mi spokojnie wyjaśnił, jak wygląda cały proces i pomógł to wszystko przeprowadzić.
Czy możecie polecić dobrego mecenasa z Trójmiasta, który zajmuje się rozwodami z podziałem majątku? Mam dość skomplikowaną sytuację – wspólne mieszkanie, kredyt, dwójka dzieci, a atmosfera w domu coraz gorsza. Chciałbym, żeby ktoś mi spokojnie wyjaśnił, jak wygląda cały proces i pomógł to wszystko przeprowadzić.
Cytat z Bronte data 21 listopada 2025, 12:42Możesz sprawdzić mecenasa Mindykowskiego. Ma kancelarię w Trójmieście i specjalizuje się w sprawach rozwodowych, także z podziałem majątku. Zazwyczaj działa rzeczowo i spokojnie, tłumaczy każdy etap sprawy. Nie obiecuje cudów, ale przygotowuje klienta bardzo solidnie.
Możesz sprawdzić mecenasa Mindykowskiego. Ma kancelarię w Trójmieście i specjalizuje się w sprawach rozwodowych, także z podziałem majątku. Zazwyczaj działa rzeczowo i spokojnie, tłumaczy każdy etap sprawy. Nie obiecuje cudów, ale przygotowuje klienta bardzo solidnie.